biraz fazla uzun ama tersime geliyorkablodan hoşlanmıyorsan et
hocam nasil kablolu ile takas edebiliyorsunuz ki biri kablolu 3k biri 6 7kcloud 2 normal var ama sizce wireles modeli ile takasmı edeyim yoksa farklı bir marka ilemi
üstüne para verecektir muhtemelen.hocam nasil kablolu ile takas edebiliyorsunuz ki biri kablolu 3k biri 6 7k
he tamam pardon hocamüstüne para verecektir muhtemelen.
mouse tarafımda oluyor bacağıma koymak zorunda kalıyorumkablodan hoşlanmıyorsan et
tabii kiüstüne para verecektir muhtemelen.
az uz vereceğimüstüne para verecektir muhtemelen.
mouse tarafımda oluyor bacağıma koymak zorunda kalıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki
az uz vereceğim
2.5-3 arası verebilirim yada 2.el temiz bulursam güzel fiyataNe kadar vereceksin?
önce klavye + ssd alacağım sonra bi kulaklık düşünüyorum ekstra cloud 2 gibi microfon istiyorum çıkarıp takılabilirNe kadar vereceksin?
4 bine zaten formda sıfırı sıcak fırsatlarda var. Sıfır git al ya da sat gidip sıfırına al. Tabii kampanyaya yetişebilirsen.2.5-3 arası verebilirim yada 2.el temiz bulursam güzel fiyata
önce klavye + ssd alacağım sonra bi kulaklık düşünüyorum ekstra cloud 2 gibi microfon istiyorum çıkarıp takılabilir
ozaman öyle yaparız bea ssd 4.6 tutuyor klavye 2.3 gibi tutuyor 4-5k ise kulaklık desek minimum olcak 10 bin ooo daha monitörde var yandık şimdiden bi 40-50 yi buldu4 bine zaten formda sıfırı sıcak fırsatlarda var. Sıfır git al ya da sat gidip sıfırına al. Tabii kampanyaya yetişebilirsen.
Klavye bataryalı şarjlı bir klavye mi?ozaman öyle yaparız bea ssd 4.6 tutuyor klavye 2.3 gibi tutuyor 4-5k ise kulaklık desek minimum olcak 10 bin ooo daha monitörde var yandık şimdiden bi 40-50 yi buldu
Klavye bataryalı şarjlı bir klavye mi?
epomakerden tanıdıkla beraber aula f75 getittirdim ne bileyim sistem siyah oda siyah olsun birde manyetik ekstra olsun dedimKlavye bataryalı şarjlı bir klavye mi?