Neler Yeni

🔥İndirim Hyperx Ürünlerinde İndirim

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mert Erçelik
cloud 3 düşermi daha yeni cihaz yüksekten giriş yaptı normal olarak, piyasa fiyatı ne olur heryerde satılmaya başlayınca

GirayHan

80+ Platinum

adroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Şahin Saydan
Dostlar razer deathadder v2pro ile kıyaslasak hyperx haste yi hangisi daha mantıklı

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Kayhan Uygun
Özellikle şu mouseun hastasıyım ama daha yeni m3 4k aldık ödeme günü gelince affı olmaz şimdi alırsak :) Alıntıyı görüntüle
gpx superlight, ninjutso sora, lamzu atlantis, lamzu atlantis mini pro, katana superlight, xtrfy m42, razer viper v2 pro ve daha bir sürü mouse deneyip kullanmış birisi olarak şu haste wireless dan bir türlü vazgeçemedim dönüp dolaşıp hasteye döndüm kesinlikle çok güzel bir mouse bayılarak kullanıyorum buradan görüp de almak isteyen olursa diye yazıyorum bu yorumu fazla paraya ve ekstra reklamlara gerek kalmadan bunu önerebilirim bakın 42 gramlık bir mouse bile denedim ama bu neredeyse 60 gramlık hasteden vazgeçemedim siz düşünün eğer claw tutuş için mouse bakıyorsanız düşünmeden alın geçin mükemmel bir mouse...

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
lappelduvide
gpx superlight, ninjutso sora, lamzu atlantis, lamzu atlantis mini pro, katana superlight, xtrfy m42, razer viper v2 pro ve daha bir sürü mouse deneyip kullanmış birisi olarak şu haste wireless dan bir türlü vazgeçemedim dönüp dolaşıp hasteye döndüm kesinlikle çok güzel bir mouse bayılarak kullanıyorum buradan görüp de almak isteyen olursa diye yazıyorum bu yorumu fazla paraya ve ekstra reklamlara gerek kalmadan bunu önerebilirim bakın 42 gramlık bir mouse bile denedim ama bu neredeyse 60 gramlık hasteden vazgeçemedim siz düşünün eğer claw tutuş için mouse bakıyorsanız düşünmeden alın geçin mükemmel bir mouse...
haste olmuşsun

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Rgbli mousepad alınır mı ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,331
İsim
yusuf ecer

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,229
İsim
Turuncu Keskin
Mikrofon alınır mı

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Özellikle şu mouseun hastasıyım ama daha yeni m3 4k aldık ödeme günü gelince affı olmaz şimdi alırsak :) Alıntıyı görüntüle
Deathadder v2 den bu mouseye geçsem rahat eder miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop aldığım için wireless mouse lazım

Top Bottom