lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,056
monitör kolu iyi mi alınır mı
north byou satın al hem ekonomik hem saglam bosa o paraları vermemonitör kolu iyi mi alınır mı
hayır.Stinger 2 1k'ya değer mi sizce?
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...xI_O7RZMWVNjczSbw_P7_zFOTpcJYaSRoCf0sQAvD_BwEcloud II indirime girse be
gpx superlight, ninjutso sora, lamzu atlantis, lamzu atlantis mini pro, katana superlight, xtrfy m42, razer viper v2 pro ve daha bir sürü mouse deneyip kullanmış birisi olarak şu haste wireless dan bir türlü vazgeçemedim dönüp dolaşıp hasteye döndüm kesinlikle çok güzel bir mouse bayılarak kullanıyorum buradan görüp de almak isteyen olursa diye yazıyorum bu yorumu fazla paraya ve ekstra reklamlara gerek kalmadan bunu önerebilirim bakın 42 gramlık bir mouse bile denedim ama bu neredeyse 60 gramlık hasteden vazgeçemedim siz düşünün eğer claw tutuş için mouse bakıyorsanız düşünmeden alın geçin mükemmel bir mouse...Özellikle şu mouseun hastasıyım ama daha yeni m3 4k aldık ödeme günü gelince affı olmaz şimdi alırsakAlıntıyı görüntüle
haste olmuşsungpx superlight, ninjutso sora, lamzu atlantis, lamzu atlantis mini pro, katana superlight, xtrfy m42, razer viper v2 pro ve daha bir sürü mouse deneyip kullanmış birisi olarak şu haste wireless dan bir türlü vazgeçemedim dönüp dolaşıp hasteye döndüm kesinlikle çok güzel bir mouse bayılarak kullanıyorum buradan görüp de almak isteyen olursa diye yazıyorum bu yorumu fazla paraya ve ekstra reklamlara gerek kalmadan bunu önerebilirim bakın 42 gramlık bir mouse bile denedim ama bu neredeyse 60 gramlık hasteden vazgeçemedim siz düşünün eğer claw tutuş için mouse bakıyorsanız düşünmeden alın geçin mükemmel bir mouse...
FDLGÖDFŞİGLSDŞDGSDGŞS,İŞİSD,FShaste olmuşsun
Aldım ya bu fiyattan bidaha bulamam kenarda dursunRgbli mousepad alınır mı ?
Deathadder v2 den bu mouseye geçsem rahat eder miyimÖzellikle şu mouseun hastasıyım ama daha yeni m3 4k aldık ödeme günü gelince affı olmaz şimdi alırsakAlıntıyı görüntüle