Neler Yeni

Yardım hyperx vs hs60 vs artics 3

louis bloom

80+ Silver
lutfen acil oneri sabahtandir konu aciyorum bakan yok bu kulakliklar arasinda kaldim mikrofon ve ses kasma vb iyi olsun yeterli hangisini alayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlayan yok mu arkadaslar sabahtandir soruyorum bi yardimci olsaniz

Ekler

• 3A11A8D3-07D7-4118-B900-8DED7DD79730.jpeg
    3A11A8D3-07D7-4118-B900-8DED7DD79730.jpeg
    76.8 KB · Hit: 33
  • 00B0D191-8C4A-4CA4-8C13-003B0199F626.jpeg
    00B0D191-8C4A-4CA4-8C13-003B0199F626.jpeg
    160.1 KB · Hit: 32
  • BB1F710E-7EAF-4EC7-AAA0-DF32B7B70022.jpeg
    BB1F710E-7EAF-4EC7-AAA0-DF32B7B70022.jpeg
    59.6 KB · Hit: 34

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
3 ünden de iyi iki seçenek sunacağım brom.

eskidi bence artık bilmiyorum rahat hoş ama eski arctis 3 kullanıcıları dışında öneren yok
hyper x de daha dün çıktı heralde

El-Turco

80+ Bronze
1- Logitech G Pro X

Dünyanın en iyi mikrofonlu gaming kulaklığı Logitech G Pro X. O kadar iyi yazılım desteği var ki milyonlarca özel moda açık. Ses anlamında övmeye gerek yok zaten. Bu kulaklığı ikinci el olarak bu fiyatlara garantili bir şekilde bulabilirsin. Ama kafan genişse öneremem biraz sıkıyor.

2- Razer Kraken Tournament Edition

Tournament edition olmasına dikkat et çünkü asıl makarası o ses kartında. Mikrofon olarak çok hassas biriyim ve kullandığım en iyi mikrofonlardan biriydi bu kulaklık. Kafada durma açısından çok rahat kafayı sıkmıyor ve aşırı hafif. Yine ikinci el ve garantili olarak 800Tl bandında bulabilirsin hatta kapalı sıfır kutulu ürün satanlar vs var ben haftaya biriyle anlaştım siyah rengi için arkadaşıma alıyorum.
Sorun varsa sorabilirsin cevaplarım.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
lutfen acil oneri sabahtandir konu aciyorum bakan yok bu kulakliklar arasinda kaldim mikrofon ve ses kasma vb iyi olsun yeterli hangisini alayim

anlayan yok mu arkadaslar sabahtandir soruyorum bi yardimci olsaniz
https://www.rtings.com/headphones/reviews/corsair/hs60 https://www.rtings.com/headphones/reviews/hyperx/cloud-2-cloud-ii https://www.rtings.com/headphones/reviews/steelseries/arctis-3-2019-edition-wireless https://www.rtings.com/headphones/reviews/logitech/g-pro-x-gaming-headset

El-Turco

80+ Bronze
hyper x de daha dün çıktı heralde
Çıktıkları dönemde cidden çok iyilerdi ama cloud 2 deki dip sesi ben başka hiçbir cihazda görmedim takıntılı bir insan için sıkıntı

1- Logitech G Pro X

Dünyanın en iyi mikrofonlu gaming kulaklığı Logitech G Pro X. O kadar iyi yazılım desteği var ki milyonlarca özel moda açık. Ses anlamında övmeye gerek yok zaten. Bu kulaklığı ikinci el olarak bu fiyatlara garantili bir şekilde bulabilirsin. Ama kafan genişse öneremem biraz sıkıyor.

Tournament edition olmasına dikkat et çünkü asıl makarası o ses kartında. Mikrofon olarak çok hassas biriyim ve kullandığım en iyi mikrofonlardan biriydi bu kulaklık. Kafada durma açısından çok rahat kafayı sıkmıyor ve aşırı hafif. Yine ikinci el ve garantili olarak 800Tl bandında bulabilirsin hatta kapalı sıfır kutulu ürün satanlar vs var ben haftaya biriyle anlaştım siyah rengi için arkadaşıma alıyorum.
Arctis 3 de iyi ama yaklaşık 2 senede kulak padlerinin ollduğu kısım sarkmaya başlıyor kronik sıkıntılarından biridir bu kullanan 3 arkadaşımdan 2si bu yüzden başka kulaklığa geçti ama tabi dediğim gibi içlerinde hala bir arctis 3 sevgisi var

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çıktıkları dönemde cidden çok iyilerdi ama cloud 2 deki dip sesi ben başka hiçbir cihazda görmedim takıntılı bir insan için sıkıntı

Arctis 3 de iyi ama yaklaşık 2 senede kulak padlerinin ollduğu kısım sarkmaya başlıyor kronik sıkıntılarından biridir bu kullanan 3 arkadaşımdan 2si bu yüzden başka kulaklığa geçti ama tabi dediğim gibi içlerinde hala bir arctis 3 sevgisi var
peki arctis 5 onerir misiniz butceyi arttirabilirim

1- Logitech G Pro X

hocam ikinci el dusunmuyorum sizin bu fiyat araliginda en iyi diyeceginiz kulaklik nedir

Son düzenleme:

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

El-Turco

80+ Bronze
peki arctis 5 onerir misiniz butceyi arttirabilirim

hocam ikinci el dusunmuyorum sizin bu fiyat araliginda en iyi diyeceginiz kulaklik nedir
Hocam ikinci el dediğime bakmayın sıfır kapalı kutu ürünü 800-900tl ye kraken satıyorlar sadece gidip elden alacaksınız bu attıklarınıza göre daha rahat kullanımı var. Cloud 2 nin cidden sadece ismi kaldı artık yazılım desteği bile yok diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,576
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom