Loxerith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ne kadar süredir kullanıyosunr6 plus kullanıyorum gayet işimi görüyor önemli olan senin beklentin nedir? Sorun varsa alabilirim
Ne kadar süredir kullanıyosunr6 plus kullanıyorum gayet işimi görüyor önemli olan senin beklentin nedir? Sorun varsa alabilirim
1 yıldır kullanıyorumNe kadar süredir kullanıyosun
Ya şimdi ben çok aşırı ses istemiyorum klavyede ha bastığımı hissedeyim ama böyle tak tak tak rahatsız eden bir sesi olmasın yazılım,edit,oyun bu amaçlar için kullanacağım şimdi sen madem r6 kullaniyorsun neden r6 yi k3 pro ya tercih edeyim aradaki farklar ne neden r6 daha iyir6 plus kullanıyorum gayet işimi görüyor önemli olan senin beklentin nedir? Sorun varsa alabilirim
Ben kendim hydra r6 red switch kullanıyorum gayet rahat ama onun yerine aşağıda belirttiğim ürünü alabilirsiniz çok daha iyi.Bu iki klavye aynı fiyat aralığında ama hangisi daha iyi karar veremedim sizce hangisi daha iyi yada başka öneriniz var mı ?
R6 İyi ama tak tak yapıyor yani bende Red Switch full rgb modeli var daktilo gibi hatta gece olunca eski klavyeme geçiyorum uyuyanlar oluyor rahatsız etmemek adına.Ya şimdi ben çok aşırı ses istemiyorum klavyede ha bastığımı hissedeyim ama böyle tak tak tak rahatsız eden bir sesi olmasın yazılım,edit,oyun bu amaçlar için kullanacağım şimdi sen madem r6 kullaniyorsun neden r6 yi k3 pro ya tercih edeyim aradaki farklar ne neden r6 daha iyi
pusat k3 pro daha f/p bir klavyeBu iki klavye aynı fiyat aralığında ama hangisi daha iyi karar veremedim sizce hangisi daha iyi yada başka öneriniz var mı ?
Hocam ben sadece önerimi yazdım pusat k3 pro klavyesinin incelemesine bakmadım henüz ancak redragon klavye konusunda çok iyi bir marka hatta yabancı youtuberler vs hepsi redragon alıyor.pusat k3 pro daha f/p bir klavye
yabancılarda monster yokHocam ben sadece önerimi yazdım pusat k3 pro klavyesinin incelemesine bakmadım henüz ancak redragon klavye konusunda çok iyi bir marka hatta yabancı youtuberler vs hepsi redragon alıyor.
O zaman benim için k3 pro daha iyidir ama ondan da çınlama sesi var diye biliyorum şöyle sessiz switch olan güzel 400 TL ye klavye yok mu ya :/Ben kendim hydra r6 red switch kullanıyorum gayet rahat ama onun yerine aşağıda belirttiğim ürünü alabilirsiniz çok daha iyi.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
R6 İyi ama tak tak yapıyor yani bende Red Switch full rgb modeli var daktilo gibi hatta gece olunca eski klavyeme geçiyorum uyuyanlar oluyor rahatsız etmemek adına.
Hocam var mekanik değil ama membran logitech marka linki aşağıda.O zaman benim için k3 pro daha iyidir ama ondan da çınlama sesi var diye biliyorum şöyle sessiz switch olan güzel 400 TL ye klavye yok mu ya :/
Bu fiyata yada biraz daha üstüne mekanik olanı yok mu ?Hocam var mekanik değil ama membran logitech marka linki aşağıda.
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Usb Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Usb Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam mekanik klavye istiyosunuz ama mekanik klavyelerin hepsi ses çıkartıyor? İmkansız gibi varsa da ben bilmiyorum öyle bir klavye.Bu fiyata yada biraz daha üstüne mekanik olanı yok mu ?