Neler Yeni

Hyrda r6 vs monster pusat k3 pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
r6 plus kullanıyorum gayet işimi görüyor önemli olan senin beklentin nedir? Sorun varsa alabilirim
Ya şimdi ben çok aşırı ses istemiyorum klavyede ha bastığımı hissedeyim ama böyle tak tak tak rahatsız eden bir sesi olmasın yazılım,edit,oyun bu amaçlar için kullanacağım şimdi sen madem r6 kullaniyorsun neden r6 yi k3 pro ya tercih edeyim aradaki farklar ne neden r6 daha iyi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bu iki klavye aynı fiyat aralığında ama hangisi daha iyi karar veremedim sizce hangisi daha iyi yada başka öneriniz var mı ?
Ben kendim hydra r6 red switch kullanıyorum gayet rahat ama onun yerine aşağıda belirttiğim ürünü alabilirsiniz çok daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya şimdi ben çok aşırı ses istemiyorum klavyede ha bastığımı hissedeyim ama böyle tak tak tak rahatsız eden bir sesi olmasın yazılım,edit,oyun bu amaçlar için kullanacağım şimdi sen madem r6 kullaniyorsun neden r6 yi k3 pro ya tercih edeyim aradaki farklar ne neden r6 daha iyi
R6 İyi ama tak tak yapıyor yani bende Red Switch full rgb modeli var daktilo gibi hatta gece olunca eski klavyeme geçiyorum uyuyanlar oluyor rahatsız etmemek adına.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Bu iki klavye aynı fiyat aralığında ama hangisi daha iyi karar veremedim sizce hangisi daha iyi yada başka öneriniz var mı ?
pusat k3 pro daha f/p bir klavye

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
pusat k3 pro daha f/p bir klavye
Hocam ben sadece önerimi yazdım :D pusat k3 pro klavyesinin incelemesine bakmadım henüz ancak redragon klavye konusunda çok iyi bir marka hatta yabancı youtuberler vs hepsi redragon alıyor.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Hocam ben sadece önerimi yazdım :D pusat k3 pro klavyesinin incelemesine bakmadım henüz ancak redragon klavye konusunda çok iyi bir marka hatta yabancı youtuberler vs hepsi redragon alıyor.
yabancılarda monster yok :(

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Ben kendim hydra r6 red switch kullanıyorum gayet rahat ama onun yerine aşağıda belirttiğim ürünü alabilirsiniz çok daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R6 İyi ama tak tak yapıyor yani bende Red Switch full rgb modeli var daktilo gibi hatta gece olunca eski klavyeme geçiyorum uyuyanlar oluyor rahatsız etmemek adına.
O zaman benim için k3 pro daha iyidir ama ondan da çınlama sesi var diye biliyorum şöyle sessiz switch olan güzel 400 TL ye klavye yok mu ya :/

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
O zaman benim için k3 pro daha iyidir ama ondan da çınlama sesi var diye biliyorum şöyle sessiz switch olan güzel 400 TL ye klavye yok mu ya :/
Hocam var mekanik değil ama membran logitech marka linki aşağıda.

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Hocam var mekanik değil ama membran logitech marka linki aşağıda.
Bu fiyata yada biraz daha üstüne mekanik olanı yok mu ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bu fiyata yada biraz daha üstüne mekanik olanı yok mu ?
Hocam mekanik klavye istiyosunuz ama mekanik klavyelerin hepsi ses çıkartıyor? İmkansız gibi varsa da ben bilmiyorum öyle bir klavye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom