Yardım Hyte Y60 Muadili kasa önerisi lazım.

Alkameturkes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
318
Bütçe
5000
Arkadaşlar siyah renkte Hyte y60 muadili olan akvaryum kasa önerisi lazım bütçem en fazla 4.5-5k.
Bulabildiklerim:
Dragos North
Zoko Amiral V2
Xigmatek Cubi

Beğendim bende kasanın şekli de güzel. Daha uyguna başka kasaları almak daha mı mantıklı olur acaba
para arttıkça kalite artar aynı şekilde zıttı da hocam, bütçeyi zorlamaya gerek var mı o da senin bileceğin iş, kasa mutlaka %100 en pahalı bileşen olmak zorunda değil ama sonra dönüştürücüye para sayıyon, fanlar sesli oluyor, fana para sayıyon, arızası osu busu derken yüzü aastarını geçiyo iyi bişey alıp kullanmak laızm mag pano tek geçerim ben hayalimdeki kasa, psu derdim olmasa direkt çakarım

Dragos tavsiye etmem geçenlerde ekranlı modelinin montajını yaptım bana kalitesiz geldi. Sanırım senin bütçendeki ekransız modeli yani aynı kasa .. Bence o kasadan uzak dur.

Diğer kasalar konusunda bilgim yok. Bilen arkadaşlar yazsın.

Dragos tavsiye etmem geçenlerde ekranlı modelinin montajını yaptım bana kalitesiz geldi. Sanırım senin bütçendeki ekransız modeli yani aynı kasa .. Bence o kasadan uzak dur.

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fan konusunda haklısın hocam.
Zoko amiral kullandım daha öncesinde kesinlikle fan değişikliğine gidecektim sonra sistemi sattım. Boş akvaryumlar var 4k filan en kötü 2k da fana bütçe ayırmak gerekiyor. Nzxt veya thermalrightın sessiz fanları vardı onlara güzeldi.

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fan konusunda haklısın hocam.
Zoko amiral kullandım daha öncesinde kesinlikle fan değişikliğine gidecektim sonra sistemi sattım. Boş akvaryumlar var 4k filan en kötü 2k da fana bütçe ayırmak gerekiyor. Nzxt veya thermalrightın sessiz fanları vardı onlara güzeldi.

Akvaryum kasalar ciddi anlamda görüntü için boşta alsan ektra fan vs aynı paraya gelir. Dragostan örnek vermek gerekirse fanları yine idare eder ama kasanın metal bağlantı noktalarında bile bir sıkıntı var gibi geldi bana biraz kullanım sonrası trim sesi verir gibi. Benim favorim lian-li ama onlarda bütçeyi aşar.

Akvaryum kasalar ciddi anlamda görüntü için boşta alsan ektra fan vs aynı paraya gelir. Dragostan örnek vermek gerekirse fanları yine idare eder ama kasanın metal bağlantı noktalarında bile bir sıkıntı var gibi geldi bana biraz kullanım sonrası trim sesi verir gibi. Benim favorim lian-li ama onlarda bütçeyi aşar.
Hocam Xigmatek Cubi alacağım heralde bugün akşama kadar biraz daha araştıracağım. Dikdörtgen şeklinde olan akvaryumlar çok hoşuma gitmiyor.

Geri