Neler Yeni

Hz değeri altında fpsde kasma yaşar mıyım

LastXeon

80+ Bronze
Ama monitör amd destekliymiş zaten freesync varmış

TahinPekmez

80+ Silver
Valla inşallah bir akıcılık sorunu yaşamam ya yıllardır bu anı bekliyorum tadını sonuna kadar çıkarmak istiyorum can sıkabilir yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx6600 i3 12100f
tamamdır sıkıntı yok. ekran kartın amd zaten freesync de amd desteği. Sen hem mönitörden hem amd yazılımından aktif edeceksin, sonra ekranı da 165 hz e çekeceksin tamam

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
FPS bir anda çok fazla düşmediği sürece bir sorun olmaz. Ayrıca gsync veya fresync açık olursa 165hzi düzgün deneyimleyemezsiniz. O yüzden kapalı oynamanız daha mantıklı rekabetçi oyunlarda.
Tamamdir kapatırım ozaman onu benim derdim rekabetçi oyunlarda zaten 165fps+ alırım ama mafia rdr dir days gone vs o oyunlarda hz altında sıkıntı çekermiyim

tamamdır sıkıntı yok. ekran kartın amd zaten freesync de amd desteği. Sen hem mönitörden hem amd yazılımından aktif edeceksin, sonra ekranı da 165 hz e çekeceksin tamam
Ohh sistem gelsin hele sıkıntı cekmiceksem sorun degil rahatladım ☺️

Ama monitör amd destekliymiş zaten freesync varmış
Bu iyi bie şey galiba

TahinPekmez

80+ Silver
Tamamdir kapatırım ozaman onu benim derdim rekabetçi oyunlarda zaten 165fps+ alırım ama mafia rdr dir days gone vs o oyunlarda hz altında sıkıntı çekermiyim

Ohh sistem gelsin hele sıkıntı cekmiceksem sorun degil rahatladım ☺️

Bu iyi bie şey galiba
kapatırsan olmaz, titreme olur ekranında. Bu freesync olayı senin fps ni 165 hz kitlemez. o senin sandığın oyun içinden yapılan vsync. Sen 165 üstü alsan da sıkıntı olmaz. dedim ya sana 144 hz de 250 fps alıyorum yağ gibi diye.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
kapatırsan olmaz, titreme olur ekranında. Bu freesync olayı senin fps ni 165 hz kitlemez. o senin sandığın oyun içinden yapılan vsync. Sen 165 üstü alsan da sıkıntı olmaz. dedim ya sana 144 hz de 250 fps alıyorum yağ gibi diye.
Tamam tamam ☺️

Top Bottom