Talimatları oluyor yaparsın.Arkadaşlar ikea dan malzemeleri alıp montajını yapabilirmiyim siz yaptınız mı?
ama internet sitesinden nasıl yapacağımTalimatları oluyor yaparsın.
Satın alınca direk eline kağıt olarak geçiyor diye biliyorum talimatlar.ama internet sitesinden nasıl yapacağım
Yaparsin raf alip yapmistim kendim tek sikintisi bir ucu fln tutarken birinin destek fln vermesi lazim 2 kisi raad yapilirArkadaşlar ikea dan malzemeleri alıp montajını yapabilirmiyim siz yaptınız mı?
Kurabilirsin. Ne sallanır ne de kötü bir durum oluşur. Paketin içinden alyan anahtarını takıp kuvvet kolunu uzatmana yarayan aparat dahil olmak üzere her ihtiyacını karşılayacak avadanlık çıkıyor. Kurulum şemaları da gayet açıklayıcı. Tersten okusan bile kurmak için genel bir fikir edinmene yardımcı olur.Arkadaşlar ikea dan malzemeleri alıp montajını yapabilirmiyim siz yaptınız mı?
siz ikeadan çok alışveriş yapıyorsunuz ?Kurabilirsin. Ne sallanır ne de kötü bir durum oluşur. Paketin içinden alyan anahtarını takıp kuvvet kolunu uzatmana yarayan aparat dahil olmak üzere her ihtiyacını karşılayacak avadanlık çıkıyor. Kurulum şemaları da gayet açıklayıcı. Tersten okusan bile kurmak için genel bir fikir edinmene yardımcı olur.
Evetsiz ikeadan çok alışveriş yapıyorsunuz ?
kanka ikea dan lagkapten masa almıştım tornavida ile 2 saatte yaptım yani çok basit ve eğlenceli gene olsa gene yaparımArkadaşlar ikea dan malzemeleri alıp montajını yapabilirmiyim siz yaptınız mı?