5 mi saintes uyan enflasyonun kaçırdın benzin nekadar senin haberin varmı çiftçi kan ağlıyor6 kiloya 100 lirada fazlaymış. şuan ki fiyatından haberim yok ama tahminimce yaz aylarında kilo fiyatı 5 lira civarında olur. 3 sene evvel kilosunu 90 kuruşa aldığımız şeyin kilo fiyatının 5 lira olacak olması cidden üzücü.
nerdesiniz6 kiloya 50 TL kardeşim 2 kat daha ucuz
imzadan anlarsın giresun5 mi saintes uyan enflasyonun kaçırdın benzin nekadar senin haberin varmı çiftçi kan ağlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerdesiniz
Alakasız fakat eskiden hatırlarsınız karpuzun kilosu 30 kuruş falandı. Ben direkt karpuzun kendisi 30 kuruş sanıyordum. Aklıma geldikçe gülerim...pazardan karpuz aldık 6kg 100tl ye yakın para verdik sizin ilinizde ne kadar
alımanyada karpuzu dilimnen alıyoz yeğenim
Kilosu 14 ile 15 arası değişiyorpazardan karpuz aldık 6kg 100tl ye yakın para verdik sizin ilinizde ne kadar
alımanyada karpuzu dilimnen alıyoz yeğenim
mobilde imza gözükmüyormu bende mobildeyim gözüküyormobildeyim de iyiymiş ben Ankardan bu fiyata alıyorum
kanka 1 aya görürsün yüksek ihtimal 5-6 lira bandına kadar düşecektir.5 mi saintes uyan enflasyonun kaçırdın benzin nekadar senin haberin varmı çiftçi kan ağlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerdesiniz