geçmiş olsun iade edin hemen
selamlar,
geçmiş olsun. site üzerinde bulunan mesajlarım menüsünden hemen iletişime geçin hızlıca ilgileneceklerdir.
Giriş
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
Yardım - İncehesap Gami̇ng Gecesi̇ Deneyi̇m
TECHNOPAT DA Bİ KULLANICI BU DENEYİMİNİ ANLATMIŞ SİZDE DE BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞTINIZ MI ? Daha önce arkadaşım ekran kartı aldı ve ben de yakın zamanda Razer kulaklık aldım. İkimizin de ürünlerin kutularında jelatin yoktu ve koruma bandı (Tahminim kendileri yapıştırıyorlar, fabrika çıkışı...forum.donanimarsivi.com
sorunlu monitörü iade talebi oluşturarak 14 gün içerisinde iade etme hakkınız var
Hocam kusurlu olabilir adamlar ekranlarin icini acip kontrol edip yollamiyolar kutulu acilmamis sekilde yollaniyor size ki diyelim kontrol ediliyor gozden kacmis olabilir adamlar sizin urunu almazsa veya bir sorun sikinti yasadiysaniz diyin firmaya guvendik ama guvenmemek lazimmis diye teknolojik urun aliyorsunuz disinda gozle gorulur birsey olmayip icerisindede sorun olabilirdi urunler kusurlu olabilir size denk gelebilir bu iade edin ya iade isteyin paranizi yada urun degistirsinler ellerinde varsa veya muadil bir urunle. Kötü bir firma olsa donanim arsivi bu firmayla calismaz yaniYa hayır benim anlamadığım madem kusurlu gönderiyorsun sana geri döneceğini bile bile neden hala devam ediyorsun insanlar bu konu hakkında onlarca konu açmış ve hala devam ediyorsun, aynı anda gaming genden aldığım kasa da beraberinde geldi en ufak kusur yok garip bizde köklü site diye güvenip alıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum ne alaka yukarıda ki paylaştığım forum linkinde çoğu kişi gaming gecesindeki indirimli ürünlerin geri iadelerden oluştuğunu söylüyo ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ben de 2020 yılında kulaklık almıştım gaming gecesinden jelatini veya herhangi bir yeri çizik değildiHocam kusurlu olabilir adamlar ekranlarin icini acip kontrol edip yollamiyolar kutulu acilmamis sekilde yollaniyor size ki diyelim kontrol ediliyor gozden kacmis olabilir adamlar sizin urunu almazsa veya bir sorun sikinti yasadiysaniz diyin firmaya guvendik ama guvenmemek lazimmis diye teknolojik urun aliyorsunuz disinda gozle gorulur birsey olmayip icerisindede sorun olabilirdi urunler kusurlu olabilir size denk gelebilir bu iade edin ya iade isteyin paranizi yada urun degistirsinler ellerinde varsa veya muadil bir urunle. Kötü bir firma olsa donanim arsivi bu firmayla calismaz yani
Marka model nedir? Uygun bir fiyatla almadıysanız iade edin direkt.
3kAsus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör