Alınmaz.5800tl ye İphone SE buldum 26 ekim 2023 kadar garantisi devam ediyor pil sağlığı %81 sizce alınır mı?.
Kesinlikle alma pişman olursun5800tl ye İphone SE buldum 26 ekim 2023 kadar garantisi devam ediyor pil sağlığı %81 sizce alınır mı?.
5700tl yede İphone 8 Plus 2.el var garantisi devam etmiyor
SE 2020 pil ömrü olarak genel anlamda berbat bir cihaz. Testleri falan var internette keşke almadan önce ben de izleseydim o testleriİphone hiç kullanmadım android kullanıcısıyım pil sağlığı hakkında yanlış bilgi vermiyim fakat se 2020 alınır uzun süre sürekli güncelleme alacak bir telefon android sıkmaya başladığını söylemek yanlış olmaz. Pil sağlığı kötüyse bişey diyemem ama se 2020 bence güzel telefon 8 plus u bilmiyorum
Ben çok beğeniyordum android sıktığı için geçeceğim yakın zamanda malum ülkeden dolayı telefon almak kolay değil. iyicene izliyeyim en iyisi sağol bilgi verdiğin icin teşekkür ederim.SE 2020 pil ömrü olarak genel anlamda berbat bir cihaz. Testleri falan var internette keşke almadan önce ben de izleseydim o testleri![]()
SE'leri örnekle özetlemek gerekirse RTX 3080Ti, Ryzen 9 5950X'li sistem diziyorsun ama kalan parçaları ofis kasası, güç kaynağı atom bombası, anakartı A320, aldığın monitör de 720p 60Hz. İşte iPhone SE bunun gibi bir şey.Ben çok beğeniyordum android sıktığı için geçeceğim yakın zamanda malum ülkeden dolayı telefon almak kolay değil. iyicene izliyeyim en iyisi sağol bilgi verdiğin icin teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben çok beğeniyordum android sıktığı için geçeceğim yakın zamanda malum ülkeden dolayı telefon almak kolay değil. iyicene izliyeyim en iyisi sağol bilgi verdiğin icin teşekkür ederim.
SE genel olarak kötü bir cihaz.Pil sağlığını garanti karşılayacağını söyledi satıcı tek nedeni pil sağlımı alınmamasının
6k bütçede iphone olarak önerdiğiniz bir cihaz varmı öncelik iphone olmasıSE'leri örnekle özetlemek gerekirse RTX 3080Ti, Ryzen 9 5950X'li sistem diziyorsun ama kalan parçaları ofis kasası, güç kaynağı atom bombası, anakartı A320, aldığın monitör de 720p 60Hz. İşte iPhone SE bunun gibi bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SE genel olarak kötü bir cihaz.
iPhone X bulabilirsen iPhone X bak derim.6k bütçede iphone olarak önerdiğiniz bir cihaz varmı öncelik iphone olması
Bulur ama rüyasında.iPhone X bulabilirsen iPhone X bak derim.