Neler Yeni

İtopya Hazir Si̇stem İndi̇ri̇mleri̇!

alizvel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
alperen yıldız
hepsi kazık sözde indirim yap 10 bıne özel 10 binlik kasalar koy 2060 3050 alsın millet :D
sistem küçültmede yok 12 nesil intel işlemci yerine koy 11 nesil anakarta da yap bunu başımın tacı ama illa yüksek olanı alınacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

senden de rica ediyorum, aşşşşşıııırı pahalı 2 sistem ve nedenini yazar mısın sana zahmet?
2060 kasa 12 k olan sunda 30 veya 20 gün önce 10 k idi o günden bugüne değişsen bir sey oladı Türkiye de 2 k koymuşlar değişenden kasıt dolar

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1650465940465.png

belki bu.

1650'ye 8-9k vermek fahiş fiyattır.
1 tane atmışsın, fahiş olduğunu kanıtlayacak kadar düşük fiyatlı alternatif paylaşmamışsın ama. sırf yazmak için yazmışsın.
karşısına örneğini de atarsan ikna olalım

hacıbey

80+
piyasayı 1-2 aydır takip etmiyorum fiyatlar bir bana mı iyi geldi yoksa genel düşüş mü var

sistem küçültmede yok 12 nesil intel işlemci yerine koy 11 nesil anakarta da yap bunu başımın tacı ama illa yüksek olanı alınacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

2060 kasa 12 k olan sunda 30 veya 20 gün önce 10 k idi o günden bugüne değişsen bir sey oladı Türkiye de 2 k koymuşlar değişenden kasıt dolar
satın aldım o kasayı, 10100f vardı. bunda 12100f var

akmehmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
yaşar ataman

1650'ye 8-9k vermek fahiş fiyattır.
bence fahiş demek abartı olur diğer piyasadaki ürünler de bu fiyatlarda. Sadece istenilenin çok üstünde

bence fahiş demek abartı olur diğer piyasadaki ürünler de bu fiyatlarda. Sadece istenilenin çok üstünde
burada yaşça küçük insanlar var, babalarını ikna zor bela ikna edip bilgisayar aldırıyorlar. sonra dayanaksız birileri çıkıyor aşşşşırrrrı pahalı falan yazıyorlar insanların moralini bozuyorlar. tüm yerlerin indirimlerinde çıkıyor bunlar. bekliyorum aşşşşırı ucuz karşılıklarını arkadaşlardan

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
1 tane atmışsın, fahiş olduğunu kanıtlayacak kadar düşük fiyatlı alternatif paylaşmamışsın ama. sırf yazmak için yazmışsın.
karşısına örneğini de atarsan ikna olalım
Firmaları babanızın şirketi gibi savunmayı bırakın.piyasada gtx 1650 sistemin 8 k dan aşağıda bulunamamasındaki sebepten dolayı bu sistemlerin 8 K edeceği anlamına gelmez.çok indirimlerle 5 K 6 K gibi fiyatlardan satıldı.bütün ekran kartı fiyatları düşerken giriş seviyenin fiyatları düşmedi.çünkü alınabilecek sistem yok.firmalar nereden ne kadar çok kâr edebileceğini çok iyi biliyor.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Firmaları babanızın şirketi gibi savunmayı bırakın.piyasada gtx 1650 sistemin 8 k dan aşağıda bulunamamasındaki sebepten dolayı bu sistemlerin 8 K edeceği anlamına gelmez.çok indirimlerle 5 K 6 K gibi fiyatlardan satıldı.bütün ekran kartı fiyatları düşerken giriş seviyenin fiyatları düşmedi.çünkü alınabilecek sistem yok.firmalar nereden ne kadar çok kâr edebileceğini çok iyi biliyor.
👍

burada yaşça küçük insanlar var, babalarını ikna zor bela ikna edip bilgisayar aldırıyorlar. sonra dayanaksız birileri çıkıyor aşşşşırrrrı pahalı falan yazıyorlar insanların moralini bozuyorlar. tüm yerlerin indirimlerinde çıkıyor bunlar. bekliyorum aşşşşırı ucuz karşılıklarını arkadaşlardan

öncelikle yukarıda yazdıklarımı okumanı öneririm. sonrasında da aşağıdaki link senin için güzel bir haber sayılabilir.

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
öncelikle yukarıda yazdıklarımı okumanı öneririm. sonrasında da aşağıdaki link senin için güzel bir haber sayılabilir.

Ben yazdıklarını çok iyi anlıyorum.zaten piyasaları bu hale getiren bizleriz.talep arz dengesini biliyorsundur.şimdide tamamen tersine döndü bu durum.talep az arz çok.bu fiyatlar inecek.şuan ki fiyatları normalleştirmeyelim lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom