Neler Yeni

İtopya Satın Alımda 2 Kere Para Çekilmesi

Cevobaro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Barış Üzümcü
Bugün Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon siparişini geçiyordum ödeme yap dedim fakat hata verdi müşteri temsilcisi ile iletişime geçmem istendi biraz bekleyip tekrar satın al tuşuna bastım ve yine aynı hatayı verdi az sonra bankamdan mesaj geldi ve iki kere ürünü almış gibi hesabımdan 1314.90 tl para iki kez kesilmiş oldu şuan siparişlerimde herhangi bir sipariş gözükmemektedir itopyadan böyle bir şey beklemezdim.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,969
İsim
Lokman Doğan
dekontları itopyanın mailine at ve ara

Cevobaro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Barış Üzümcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dolandırıcılık felan değil çözümü burda araman mantıklı değil iki müşteri hizmetlerini ara büyük ihtimal itopyayı aradığında kendi sistemlerindeyse çözülecektir banka hatasıysa bankaya yönlendirecektir. Azcık mantığını kullanın lütfen.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Yollarlar geri, rahat ol

Cevobaro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Barış Üzümcü
tamamdır teşekkürler arkadaşlar tavsiyeniz için

Yaser_5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yaser
Bugün Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon siparişini geçiyordum ödeme yap dedim fakat hata verdi müşteri temsilcisi ile iletişime geçmem istendi biraz bekleyip tekrar satın al tuşuna bastım ve yine aynı hatayı verdi az sonra bankamdan mesaj geldi ve iki kere ürünü almış gibi hesabımdan 1314.90 TL para iki kez kesilmiş oldu şuan siparişlerimde herhangi bir sipariş gözükmemektedir itopyadan böyle bir şey beklemezdim.
Müşteri hizmetleri ile irtibatını kesme zaten 2 sefer çekildiğini onlar da fark eder geri ödeme sağlarlar. Hala uzatıyorlarsa konuyu, tüketici haklarına şikayet etmekle tehdit et sonra şikayet et

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
müşteri hizmetleriyle bile konuşmadan dolandırıcılık yazmak :hackerman::hackerman:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,031,445
Üyeler
163,498
Son üye
ofeny78
Top Bottom