İtopya Satın Alımda 2 Kere Para Çekilmesi

Cevobaro

80+
Katılım
8 Haziran 2020
Mesajlar
398
Reaksiyon skoru
101
Bugün Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon siparişini geçiyordum ödeme yap dedim fakat hata verdi müşteri temsilcisi ile iletişime geçmem istendi biraz bekleyip tekrar satın al tuşuna bastım ve yine aynı hatayı verdi az sonra bankamdan mesaj geldi ve iki kere ürünü almış gibi hesabımdan 1314.90 tl para iki kez kesilmiş oldu şuan siparişlerimde herhangi bir sipariş gözükmemektedir itopyadan böyle bir şey beklemezdim.
 
dekontları itopyanın mailine at ve ara
 
Dolandırıcılık felan değil çözümü burda araman mantıklı değil iki müşteri hizmetlerini ara büyük ihtimal itopyayı aradığında kendi sistemlerindeyse çözülecektir banka hatasıysa bankaya yönlendirecektir. Azcık mantığını kullanın lütfen.
 
Yollarlar geri, rahat ol
 
tamamdır teşekkürler arkadaşlar tavsiyeniz için
 
Bugün Fifine Ampligame A6VW RGB USB Beyaz Gaming Mikrofon siparişini geçiyordum ödeme yap dedim fakat hata verdi müşteri temsilcisi ile iletişime geçmem istendi biraz bekleyip tekrar satın al tuşuna bastım ve yine aynı hatayı verdi az sonra bankamdan mesaj geldi ve iki kere ürünü almış gibi hesabımdan 1314.90 TL para iki kez kesilmiş oldu şuan siparişlerimde herhangi bir sipariş gözükmemektedir itopyadan böyle bir şey beklemezdim.
Müşteri hizmetleri ile irtibatını kesme zaten 2 sefer çekildiğini onlar da fark eder geri ödeme sağlarlar. Hala uzatıyorlarsa konuyu, tüketici haklarına şikayet etmekle tehdit et sonra şikayet et
 
müşteri hizmetleriyle bile konuşmadan dolandırıcılık yazmak :hackerman::hackerman:
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,327
Mesajlar
10,835,657
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri
Top