.i

Bana ver besliyim.

Süpürgeyle çek. Ben öyle yaptım sonra baktım süpürgenin içinde çırpınıyor sonra sopayla alıp aşşağı indirdim.

Kertenkele zaten tırsak bir hayvan ,yakalama şansın varsa yakala ortamına bırak yoksa da karışma ,merak etme zaten insana yaklaşacak kadar cesaretli bir hayvan değil.

Bir de yakalamak çok zor zaten kolay kolay kaçarken yakalayamazsın, şansın varsa duvarda dururken üstüne bardak kapat daha sonra kapattığın bardağın ağzına kağıt sok alt tarafından,gerisini de biliyosun zaten ortamına salarsın.

İlaç ile uzaklaştırmayı dene onun hızına yetişemezsin, yada tuzak falan kur.

Büyük ihtimal bahsettiğin kertenkele değil süleymancık. Şehir içinde kertenkele olacağını pek sanmıyorum ki zaten bahsettiğim süleymancık insanlardan çok korkan bir havyan zaten.

Sana yaklaşma gibi bir eğilimi olmaz, kendisi çıkıp gider diye düşünüyorum çünkü onları elle yakalamak imkansız gibi bir şey. Aşırı hızlılar.

Elektrik süpürgesine cektirip torbayi bosaltin nereye bırakacaksınız

kertenkelenin zararından çok yararı olur dursun elleeme bence sinekleri böcekleri filanda yiyor faydalı bir hayvan
Evde kertenkele olduğunu bilsem hafızam silinene kadar uyuyamam.

Dedorant + Çakmak Ver Çoşkuyu Her Türlü Haşerata Sürüngene %100 Etkili.
Ben Her Bu Tarzdaki Vaka'da Kullanıyorum Baya Bi Kill Aldım.

Geçen de birinin evine yarasa girmişti siz komple nerde yaşıyonuz?
kullanılmayan bardağı eline al sessizce ninjalık yeteneklerinle arkadan yaklaş üstüne kapa bardağı eline eldiven geçir ve serbest bırak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,414
Üyeler
184,450
Son üye
xByMoodx
Geri