mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Sonra niye satamıyoruz bunları :d
Şuan yetersizsin demek ki.Sadece kendim bilsem, inanasam yeter.
Sana da sözlerimi kopyalamadan yazı yazmanı sağlayabilecek bir AMD “işlemci” keza seninki yanmış gibi.@!Yardım Lazım!
Sana bir beyin bir de edep lazım.
CV'ne bunu yaz.Sana da sözlerimi kopyalamadan yazı yazmanı sağlayabilecek bir AMD “işlemci” keza seninki yanmış gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni tanıdığını düşünenler de Ryzen’i ne kadar beğendiğimi bilir. Ancak bir şeyi hiç bir zaman ne olursa oslun severim diyecek biri de olmam, objektif eleştiriden yoksun bir kişilik değilim, size de tavsiye ederim. Hater olmanız fan boşluğunuzdan geliyor. Bana Intel fanboy demeden önce bunun bir tepki olduğunu anlamaya çalışman yeterli senin de @Furkan Aslan , kendi küçük hakaretlerinizi de kendinize saklayın, anlamlı değil ne de olsa.
R3 3100 OC ile geçer diyoruz adamlara hala anlamıyorlar. Diyelim OC yapmıyorsun, ama sistemde 1500tl indirim var almamak çok saçma olur.Technopat'ta Abdullah abi R3 3100 koydu diye fanboyluk yapanlar nerede?
Alıntıyı görüntüle
Online beyin nakli yapmaya çalışıyorum.nolmuş la burda
Forumda iç savaş.nolmuş la burda
Herkesle kavga etmeni ve uzatmanı anlayamıyorum cidden.Sana da sözlerimi kopyalamadan yazı yazmanı sağlayabilecek bir AMD “işlemci” keza seninki yanmış gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni tanıdığını düşünenler de Ryzen’i ne kadar beğendiğimi bilir. Ancak bir şeyi hiç bir zaman ne olursa oslun severim diyecek biri de olmam, objektif eleştiriden yoksun bir kişilik değilim, size de tavsiye ederim. Hater olmanız fan boşluğunuzdan geliyor. Bana Intel fanboy demeden önce bunun bir tepki olduğunu anlamaya çalışman yeterli senin de @Furkan Aslan , kendi küçük hakaretlerinizi de kendinize saklayın, anlamlı değil ne de olsa.
Başlatan sen bitiren sen, keyfe bak la.Şahsımı daha da fazla alıntılamayın, etiketlemeyin de. Konu burada bitmiştir.