Neler Yeni

i3 10100F Alacaklar Dikkat!

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Sonra niye satamıyoruz bunları :d

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Uygunsuz davranış

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
@!Yardım Lazım!
Sana bir beyin bir de edep lazım.
Sana da sözlerimi kopyalamadan yazı yazmanı sağlayabilecek bir AMD “işlemci” keza seninki yanmış gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni tanıdığını düşünenler de Ryzen’i ne kadar beğendiğimi bilir. Ancak bir şeyi hiç bir zaman ne olursa oslun severim diyecek biri de olmam, objektif eleştiriden yoksun bir kişilik değilim, size de tavsiye ederim. Hater olmanız fan boşluğunuzdan geliyor. Bana Intel fanboy demeden önce bunun bir tepki olduğunu anlamaya çalışman yeterli senin de @Furkan Aslan , kendi küçük hakaretlerinizi de kendinize saklayın, anlamlı değil ne de olsa.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sana da sözlerimi kopyalamadan yazı yazmanı sağlayabilecek bir AMD “işlemci” keza seninki yanmış gibi.

Beni tanıdığını düşünenler de Ryzen’i ne kadar beğendiğimi bilir. Ancak bir şeyi hiç bir zaman ne olursa oslun severim diyecek biri de olmam, objektif eleştiriden yoksun bir kişilik değilim, size de tavsiye ederim. Hater olmanız fan boşluğunuzdan geliyor. Bana Intel fanboy demeden önce bunun bir tepki olduğunu anlamaya çalışman yeterli senin de @Furkan Aslan , kendi küçük hakaretlerinizi de kendinize saklayın, anlamlı değil ne de olsa.
CV'ne bunu yaz.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Herkesle kavga etmeni ve uzatmanı anlayamıyorum cidden.
Bu kadar uzatmanın anlamı ne, Intel belki AMD'den 11. nesilde tekli çekirdekte ½5 önde ama çokluda çok daha geride.
Intel'i sevmiyorum deyip de Intel'i savunman da ironik sanırsam.
Ayrıca söylediğin sözlere dikkat etmen gerek, ağır konuşuyorsun. Karşındakinin de sana ağır sözler söyleyebileceğini unutma. @!Yardım Lazım!

Son düzenleme:

Jaja50

80+ Silver
Yeni işlemci çıkaram sonra o anakarta yeni işlemci getirmeyem - İntel

Top Bottom