Senin de bozuk Türkçen sanırım. “De” bitişik. Özel bir çabayla ayırmana gerek yok.Sen de kalacak şey cehaletin, büyüklüğün değil.
Senin adabın senden ayrılmış, benim ''de'' ekim ayrılmışsa ne olur ki?Senin de bozuk Türkçen sanırım. “De” bitişik. Özel bir çabayla ayırmana gerek yok.
Ya boşa bak, reelde küfürsüz konuşamayanlardan burada edep dersi almayı sevmiyorum.Senin adabın senden ayrılmış, benim ''de'' ekim ayrılmışsa ne olur ki?
Bavulunu hazırla, !TATİL LAZIM!Ya boşa bak, reelde küfürsüz konuşamayanlardan burada edep dersi almayı sevmiyorum.
neden hıyarı sildin?Ya boşa bak, reelde küfürsüz konuşamayanlardan burada edep dersi almayı sevmiyorum.
Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan…Bavulunu hazırla, !TATİL LAZIM!
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden hıyarı sildin?
korktun de mi?
!CESARET LAZIM!
Kendini sevmeyi öğrenArtık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan…
Bo forumun en sevmediğim yönleri, boş üyeler herhalde.
Sen bir adım önünü görebildiğini sanıyorsun demi, ben senin yazacağın mesajı bile biliyorum. Cidden o kadar basitsin ki.Kendini sevmeyi öğren![]()
Sana da ufaktan zeka, oturması için de karakter lazım. Yoksa kucaktan kucağa.Bavulunu hazırla, !TATİL LAZIM!
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden hıyarı sildin?
korktun de mi?
!CESARET LAZIM!