i3 10100F Alacaklar Dikkat!

Bu konuyu ben açtım 3 sayfa oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En azından AMD biraz bizi düşünüyor.
Ortada iyi işlemci üreten firma olmazsa AMD bizi düşünmez.

Yuh artık ya... Bu adamların tek amacı para. En azından AMD biraz bizi düşünüyor.
Amd Reyiz biraz daha zorlasa B450'ye 5. Nesil desteğide verir ama teknolojiler yetersiz kalır.

Bu konuyu ben açtım 3 sayfa oldu.

Ortada iyi işlemci üreten firma olmazsa AMD bizi düşünmez.
Doğru zamanda açacaksın.

Amd Reyiz biraz daha zorlasa B450'ye 5. Nesil desteğide verir ama teknolojiler yetersiz kalır.
Verdi zaten.

İyi de konu içeriği aynı değil ki.

Doğru zamanda açacaksın.

Verdi zaten.

İyi de konu içeriği aynı değil ki.
Ryzen 5000 olan mı?Yoksa Ryzen 5.nesil oyun işlemcilerinden mi bahsediyor?

@Furkan Aslan 5950X'i bırak 5900X'e bile rakip yok, 5800X ile karşılaştırılıyor 11900K. Tabii overclock yapılınca çokluda öne geçer orası ayrı ancak güç tüketimi...
Yok hocam yok, arkadaşa anlatmaya çalışmayın daha. Öncesinde çok kez tartıştık açık açık anlattım ne hakkında tartıştıysak ama yok anlamamakta ısrarcı.

Uygunsuz dil
Tamam abicim görürsün yüzümüzü
5950X'e rakip bile çıkarmadı adamlar
Trafonu alır işlemcini kullanırsın.
Kolay gelsin.
Ya sen sıkıntılı mısın? 5950X’in 5900X’in az W çektiğini falan mı sanıyon da kıyas yapyorsun? Harbi senin gibi low IQ FanBoylar yüzünden insanlar AMD’den soğur yani.

Ciddi sıkıntıların var yakın zamanda bir doktora görün, işlemciyle falan evlenme riskin olabilir.

Yine de saygımı bozmak istemiyorum, büyüklük bende kalsın.

Ya sen sıkıntılı mısın? 5950X’in 5900X’in az W çektiğini falan mı sanıyon da kıyas yapyorsun? Harbi senin gibi low IQ FanBoylar yüzünden insanlar AMD’den soğur yani.

Ciddi sıkıntıların var yakın zamanda bir doktora görün, işlemciyle falan evlenme riskin olabilir.

5900X 220W çekerken 10900K'nın 300W çekmesi?

5900X 220W çekerken 10900K'nın 300W çekmesi?
5950X nerede 220W çekiyor? Rüyanda falan mı sen değil misin o işlemciyi 4.7+ GHz’de çalıştırmak isteyen. Yürü git bir bak cahil cühela gibi konuşma. 300+ W çekmiyorda ben de bir şey bilmiyorum.

Al 10900K işe kıyaslarsın
1610527033589.png

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Sen de kalacak şey cehaletin, büyüklüğün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,953
Üyeler
185,005
Son üye
dfffffdd
Geri