DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Şahsiyet buysa beni kişiliksiz sayın.
1 hafta önce almıştım olmadı buIntel saçma bir hamleyle H410 ve B460 yongalarına 11. nesil Intel desteği vermeyeceğini duyurdu.
Alıntıyı görüntüle
Yani eğer bu işlemciyle bu anakartları alırsanız 11. nesil işlemci takamayacaksınız haliyle yükseltme şansınız pek olmayacak.
Ben bunun yerine şimdilik 5-10FPS'den vazgeçip yükseltme için 3100+B450 alınması taraftarıyım. RAM OC ile yaklaşır zaten 10100F'e.
Yükseltme yapmayacaksanız 10100F alabilirsiniz.
Okursan Intel’i sevmiyorum değil, Ryzen’i seviyorum dediğimi görürsün.Intel'i sevmiyorum deyip de Intel'i savunman da ironik sanırsam.
Karşımdaki yaratıkların konuşma kabiliyetinin benden az veya çok olmasına karşın yapabileceğim bir şey yok, ancak konuşmalarını sağlayan organlardan yoksun bir şekilde “hebele hübele”ye bağlarlarsa sert konuşmaktan başka çarem kalmıyor, bu konuşmayı da ben başlatmadım. Öyle olsaydı @Furkan Aslan ’aAyrıca söylediğin sözlere dikkat etmen gerek, ağır konuşuyorsun. Karşındakinin de sana ağır sözler söyleyebileceğini unutma. @!Yardım Lazım!
2 saattir Intel sevmem sevmem diyip savunuyorsun, mükemmel!Sana da sözlerimi kopyalamadan yazı yazmanı sağlayabilecek bir AMD “işlemci” keza seninki yanmış gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni tanıdığını düşünenler de Ryzen’i ne kadar beğendiğimi bilir. Ancak bir şeyi hiç bir zaman ne olursa oslun severim diyecek biri de olmam, objektif eleştiriden yoksun bir kişilik değilim, size de tavsiye ederim. Hater olmanız fan boşluğunuzdan geliyor. Bana Intel fanboy demeden önce bunun bir tepki olduğunu anlamaya çalışman yeterli senin de @Furkan Aslan , kendi küçük hakaretlerinizi de kendinize saklayın, anlamlı değil ne de olsa.
Başkalarına yazdığın şeyleri evirip çevirip diğerlerine yazıyorsun sonra laf koyduğunu sanıyorsun.Sana da sözlerimi kopyalamadan yazı yazmanı sağlayabilecek
Kendi kazdığı kuyuya düştü, ban yedi.2 saattir Intel sevmem sevmem diyip savunuyorsun, mükemmel!
Başkalarına yazdığın şeyleri evirip çevirip diğerlerine yazıyorsun sonra laf koyduğunu sanıyorsun.
Burada ban yiyeceksem de umrumda değil, gerçekten insanın sinirleriyle oynuyorsun.
Ama ben seni anladım, karşı tarafı sinirlendirip ban yedirtmeye çalışıyorsun.
Kendince zeki olduğunu zannediyorsun, hayal aleminde yaşamaya devam edebilirsin.
Haksız çıkınca konuyu saptırıp insana saldırmaya başlıyorsun.
Ben tuttum, teşekkür et la. Onu yazsaydın gideceğiniz yer aynıydı. .Uzunca bir şey yazmıştım da banlanmasını bekledim, tuttular beni XD.
Yazık intelin kafasınaIntel saçma bir hamleyle H410 ve B460 yongalarına 11. nesil Intel desteği vermeyeceğini duyurdu.
Alıntıyı görüntüle
Yani eğer bu işlemciyle bu anakartları alırsanız 11. nesil işlemci takamayacaksınız haliyle yükseltme şansınız pek olmayacak.
Ben bunun yerine şimdilik 5-10FPS'den vazgeçip yükseltme için 3100+B450 alınması taraftarıyım. RAM OC ile yaklaşır zaten 10100F'e.
@!Yardım Lazım! mı?Kendi kendini batırıyor.
İşte bu yüzden amdIntel saçma bir hamleyle H410 ve B460 yongalarına 11. nesil Intel desteği vermeyeceğini duyurdu.
Alıntıyı görüntüle