Neler Yeni

i3 10100F Alacaklar Dikkat!

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şahsiyet buysa beni kişiliksiz sayın.

jakmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yaşam Berk Işık
Intel saçma bir hamleyle H410 ve B460 yongalarına 11. nesil Intel desteği vermeyeceğini duyurdu.
Alıntıyı görüntüle

Yani eğer bu işlemciyle bu anakartları alırsanız 11. nesil işlemci takamayacaksınız haliyle yükseltme şansınız pek olmayacak.

Ben bunun yerine şimdilik 5-10FPS'den vazgeçip yükseltme için 3100+B450 alınması taraftarıyım. RAM OC ile yaklaşır zaten 10100F'e.

Yükseltme yapmayacaksanız 10100F alabilirsiniz.
1 hafta önce almıştım olmadı bu :(

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Doğru okumadığın için söyliyim:
Intel'i sevmiyorum deyip de Intel'i savunman da ironik sanırsam.
Okursan Intel’i sevmiyorum değil, Ryzen’i seviyorum dediğimi görürsün.
Ayrıca söylediğin sözlere dikkat etmen gerek, ağır konuşuyorsun. Karşındakinin de sana ağır sözler söyleyebileceğini unutma. @!Yardım Lazım!
Karşımdaki yaratıkların konuşma kabiliyetinin benden az veya çok olmasına karşın yapabileceğim bir şey yok, ancak konuşmalarını sağlayan organlardan yoksun bir şekilde “hebele hübele”ye bağlarlarsa sert konuşmaktan başka çarem kalmıyor, bu konuşmayı da ben başlatmadım. Öyle olsaydı @Furkan Aslan ’a

“Oğlum” diyerek konuşmaya başlardım, beni kavgayı başlatan kişi olarak görüyorsanız, ya böyle görmek istemenizden, ya da konuşmadan önce okumayı yapmamanızdandır.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

T.P.G.

80+ Titanium
Sana da sözlerimi kopyalamadan yazı yazmanı sağlayabilecek bir AMD “işlemci” keza seninki yanmış gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni tanıdığını düşünenler de Ryzen’i ne kadar beğendiğimi bilir. Ancak bir şeyi hiç bir zaman ne olursa oslun severim diyecek biri de olmam, objektif eleştiriden yoksun bir kişilik değilim, size de tavsiye ederim. Hater olmanız fan boşluğunuzdan geliyor. Bana Intel fanboy demeden önce bunun bir tepki olduğunu anlamaya çalışman yeterli senin de @Furkan Aslan , kendi küçük hakaretlerinizi de kendinize saklayın, anlamlı değil ne de olsa.
2 saattir Intel sevmem sevmem diyip savunuyorsun, mükemmel!
Sana da sözlerimi kopyalamadan yazı yazmanı sağlayabilecek
Başkalarına yazdığın şeyleri evirip çevirip diğerlerine yazıyorsun sonra laf koyduğunu sanıyorsun.

Burada ban yiyeceksem de umrumda değil, gerçekten insanın sinirleriyle oynuyorsun.

Ama ben seni anladım, karşı tarafı sinirlendirip ban yedirtmeye çalışıyorsun.
Kendince zeki olduğunu zannediyorsun, hayal aleminde yaşamaya devam edebilirsin.
Haksız çıkınca konuyu saptırıp insana saldırmaya başlıyorsun.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
2 saattir Intel sevmem sevmem diyip savunuyorsun, mükemmel!

Başkalarına yazdığın şeyleri evirip çevirip diğerlerine yazıyorsun sonra laf koyduğunu sanıyorsun.

Burada ban yiyeceksem de umrumda değil, gerçekten insanın sinirleriyle oynuyorsun.

Ama ben seni anladım, karşı tarafı sinirlendirip ban yedirtmeye çalışıyorsun.
Kendince zeki olduğunu zannediyorsun, hayal aleminde yaşamaya devam edebilirsin.
Haksız çıkınca konuyu saptırıp insana saldırmaya başlıyorsun.
Kendi kazdığı kuyuya düştü, ban yedi.

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
Intel saçma bir hamleyle H410 ve B460 yongalarına 11. nesil Intel desteği vermeyeceğini duyurdu.
Alıntıyı görüntüle

Yani eğer bu işlemciyle bu anakartları alırsanız 11. nesil işlemci takamayacaksınız haliyle yükseltme şansınız pek olmayacak.

Ben bunun yerine şimdilik 5-10FPS'den vazgeçip yükseltme için 3100+B450 alınması taraftarıyım. RAM OC ile yaklaşır zaten 10100F'e.

Yazık intelin kafasına

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bugün de intel için yakıyoruz

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Her zaman i3 10100F ile R3 3100 arasından 3100'ü önerdim.

Bazıları neden 3100 öneriyorsun dese de bir bildiğimiz varmış demek ki.

Intel böyle yapmaya devam ederse kendi kendini çürütür.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle

İşte bu yüzden amd 😎😎😎

Top Bottom