Sen TDP’ye bakılır diyorsun. Bu iş sadece TDP’ye bakılarak ayarlanmaz diyorum.Ya küfür ettirmeye mi geldin bana?
Diyorum ki, gerekli ayar yapılarak 5600X sorunsuz kullanılabilir hadi olsun R3 5300X kullanılır
Sen bana X570 diyorsun?
4 faz ile 13 faz bir demiyorum ben işlemciden bahsediyorum kör müsün?
3. çeyrek, temmuz-ağustos-eylül’e denk gelebilir yani.tam dedim helal lan intel gene batırdı amd de 5000 serisinin r3 versşyonu yaza kadar gelir mi acaba
Ya çek git sabah sabah senle uğraşamam.Sen TDP’ye bakılır diyorsun. Bu iş sadece TDP’ye bakılarak ayarlanmaz diyorum.
B450M-S2H alan adamın 3K’lık işlemci ile upgrade yapması çok normalmiş gibi bir de.
fiyatları nasıl olur acaba3. çeyrek, temmuz-ağustos-eylül’e denk gelebilir yani.
İşte anlamadığın şey şu sadece güç tüketimine bakılarak yapılmıyor diyorum. Neyse harbiden kafanı deve kuşu gibi yere sokmuşsun. Anlatabileceğimi sanmıyorum. Boş muhabbeti de sevmem zaten, ancak senle ne kadar dolu bir muhabbet olur orası aşikar.Ya çek git sabah sabah senle uğraşamam.
Sana 4 faz ile 13 faz bir demiyorum sen bana demişim gibi konuşuyorsun.
Diyorum ki güç tüketimine bakıyor güç? 2700X'in çektiği güç ile 5600X'in çektiği güç bir mi?
1.5K üstü olur herhalde. Altı olursa kaçırmayın.fiyatları nasıl olur acaba
anakart+işlemci için 1300-1500 bütçe koyucam yazın 9100f+h310m i 1300den satabilirsem1.5K üstü olur herhalde. Altı olursa kaçırmayın.
Hayır bir de tamam yaptıkları saçma falan ama. Öyle konuşuyorlar ki, gören sanki işlemciyi bunlar üretiyor sanar. Adamlar belki bir işlemci çıkaracak ne çarpan kilidi kapalı ne ram mhz sınırlaması var. Belki 5000 serisinin çinden geçecek bir işlemci geliyor piyasaya (öyle olmasına gerek de yok da). Ama daha ortada işlemci yokken oluşan muhabbet çok fena.Bu sadece Intel'e bağlı olay değil anakart üreticilerinden de kaynaklı olabilir.
Neye bakılarak yapılıyor? Ben sana fazlardan bahsetmezken 4 faz ile 13 fazı nasıl bir tutuyorsun diyorsun saçma sapan şeyler söylüyorsun.İşte anlamadığın şey şu sadece güç tüketimine bakılarak yapılmıyor diyorum. Neyse harbiden kafanı deve kuşu gibi yere sokmuşsun. Anlatabileceğimi sanmıyorum. Boş muhabbeti de sevmem zaten, ancak senle ne kadar dolu bir muhabbet olur orası aşikar.
iyi ki beklemişimIntel saçma bir hamleyle H410 ve B460 yongalarına 11. nesil Intel desteği vermeyeceğini duyurdu.
Alıntıyı görüntüle
Yani eğer bu işlemciyle bu anakartları alırsanız 11. nesil işlemci takamayacaksınız haliyle yükseltme şansınız pek olmayacak.
Ben bunun yerine şimdilik 5-10FPS'den vazgeçip yükseltme için 3100+B450 alınması taraftarıyım. RAM OC ile yaklaşır zaten 10100F'e.
Yükseltme yapmayacaksanız 10100F alabilirsiniz.