İ3 10100F Darboğaz Oluyor

Reaksiyon skoru
21
Dostlar 1 haftadır ne yaptıysam olmadı lütfen birisi bana yardım etsin bilmeyenler anlamayanlar yok tam ekran yap felan demesin sorun şu 10100f işlemci ve rx 570 ile Forza Horizon 4 oyununda deli gibi darboğaza giriyorum oyunda takılmalar fps düşüşleri vb olaylardan 1 haftada pc den bıktım resmen resimde koydum ısınma vs de yok lütfen birisi bana yardım etsin. işlemcinin bozuk olma ihtimali varmıdır?
format veya bios update atsam olur mu?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    2 MB · Hit: 101
Dostlar 1 haftadır ne yaptıysam olmadı lütfen birisi bana yardım etsin bilmeyenler anlamayanlar yok tam ekran yap felan demesin sorun şu 10100f işlemci ve rx 570 ile Forza Horizon 4 oyununda deli gibi darboğaza giriyorum oyunda takılmalar fps düşüşleri vb olaylardan 1 haftada pc den bıktım resmen resimde koydum ısınma vs de yok lütfen birisi bana yardım etsin. işlemcinin bozuk olma ihtimali varmıdır?
format veya bios update atsam olur mu?
msı afterburner ile bakın ve grafikleri 1080p ne üste çekin

Msı afterbunner yükleyip oyun içi değerleri atar mısın?

msı afterburner ile bakın ve grafikleri 1080p ne üste çekin
yaptım kardeş yaptım ne yaptıysam olmuyor ayrıca msi afterburnere baksam nolacak oyun bildiğin deli gibi fps drop ve fps düşüşleri yaşatıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Msı afterbunner yükleyip oyun içi değerleri atar mısın?
yükledim onu başka oyunlarda gözüküyor değerler forzada açılmıyor o fps göstergesi

Ayarları en yükseğe alın. O işlemci rtx 2060 superi bile ucu ucuna besliyor. Ayrıca driverleriniz güncel mi?

Ayarları en yükseğe alın. O işlemci rtx 2060 superi bile ucu ucuna besliyor.
biliyorum ama olmuyor işte ayrıca ben bundan önceki bilgisayarım ryzen 3 2200g vardı onda bile böyle sorun olmuyordu şimdi bu işlemcide nasıl böyle bir sorun olabiliyor ya kimse yardım etmiyor milletin tek bildiği msi programını indir onun ss at diyorlar biride çözüm yolu söylemiyor.

biliyorum ama olmuyor işte ayrıca ben bundan önceki bilgisayarım ryzen 3 2200g vardı onda bile böyle sorun olmuyordu şimdi bu işlemcide nasıl böyle bir sorun olabiliyor ya kimse yardım etmiyor milletin tek bildiği msi programını indir onun ss at diyorlar biride çözüm yolu söylemiyor.

Ekran kartı driverini kontrol et, eğer WHQL sürümünde degilse WHQL yani en son kararlı sürüme güncelle. Ayrıca chipset sürücüsü de eskiyse onu da güncelle. Bios sürümün eskiyse onu da güncellemende fayda var.

aga biraz saçma ama sana i3 10100F yerine 9100F falan vermediler dimi?

aga biraz saçma ama sana i3 10100F yerine 9100F falan vermediler dimi?
ya kardeş ben burda ney ile uğraşıyorum sen bana ne diyorsun ya şu durumda bile güldürdün beni ben pc den anlamayan biri değilim zaten burda milletin tek yaptığı msi afterburner yükle demek biride çıkıp şunu şunu yap demiyor bizde biliyoruz işlemci nasıl darboğaz olduğunu ben burda bu işlemci ile ekran kartının nerdeyse imkansız bir darboğaz olma ihtimali var ama bende deli gibi oluyor ben bunun neden oldğunu soruyorum birisi artık yardım edecek inşallah 1 haftadır yazmadığım forum sitesi kalmadı.

Geri