İnternet kafe çıkması olsa ne oluyor hocam üstüne çay falanmı döküyorlar aynı sen nasıl kullanıyorsan öyle2060 larada güvenemiyorum çoğu ya internet kafe çıkması yada mining yapılmış oluyo
agzı olan konusuyo işte brom. testle de anlayamazlar ki mining oldugunu kartın saticinin insafina kalmisİnternet kafe çıkması olsa ne oluyor hocam üstüne çay falanmı döküyorlar aynı sen nasıl kullanıyorsan öyle
Miningde kartın eskidiği yok ısındığı falan yalan dolan furmarkı sağlamsa al geç.
Hocam zaten miningsiz kartları adamlar 1k üstüne koyuyor mesela 4,500 e geçen 3050 gördüm ederi 3,5 Max yaniagzı olan konusuyo işte brom. testle de anlayamazlar ki mining oldugunu kartın saticinin insafina kalmis![]()
ben ikinci el gtx 1660s aldim 6 ay önce alinmis 2025 e kadar garantili adam mining yapsa bile max 1-2 ay yapabilmistir bitti mining o yüzden içim rahatHocam zaten miningsiz kartları adamlar 1k üstüne koyuyor mesela 4,500 e geçen 3050 gördüm ederi 3,5 Max yani
Mining artık koymuyor kimseye nerdeyse her kart mining görmüş oluyo 2.elde helede rx500 serisi 1660 serisi vs.
ikinci el piyasasına pek hakim değilim ama eğer sıfır istersen tuf serisi gtx 1650 alabilirsin.i3 10100f`e en iyi en uyumlu darboğaz yapmiycak ekran kartı önerir misiniz?