RX 6500XT olabilir bütçeniz nedir? 2.el mi istersiniz?Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Peki 10100F için alacağım en güçlü ve darboğaz yapmayacak ekran kartı hangisidir ?
Darboğaz olacaktıri3 10100F işlemcim ve ASUS PRIME B460M-K anakartım var. Bu sisteme RX 6600 takmak istiyorum. Bütün oyunlarımı 1080p'de ayar kökleyerek oynayacağım. Çok fazla darboğaz ve takılma donma olur mu?
Çok darboğaz verecek Ray Tracking aç gtafikleer yüksek ayar FSR Pelformans moduna çeki3 10100F işlemcim ve ASUS PRIME B460M-K anakartım var. Bu sisteme RX 6600 takmak istiyorum. Bütün oyunlarımı 1080p'de ayar kökleyerek oynayacağım. Çok fazla darboğaz ve takılma donma olur mu?
darboğaz yapar.i3 10100F işlemcim ve ASUS PRIME B460M-K anakartım var. Bu sisteme RX 6600 takmak istiyorum. Bütün oyunlarımı 1080p'de ayar kökleyerek oynayacağım. Çok fazla darboğaz ve takılma donma olur mu?
Açıkçası ikinci ele güvenmiyorum. Sıfır olarak ne olur. Bütçe olarak kartlara göre karar verebilirim.RX 6500XT olabilir bütçeniz nedir? 2.el mi istersiniz?
en uygun hangisiyse onu al ki 6600 5500TL ye düşüyor.Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Peki 10100F için alacağım en güçlü ve darboğaz yapmayacak ekran kartı hangisidir ?
2060 alabilirsiniz. ama şuan f/p :AMDVerdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Peki 10100F için alacağım en güçlü ve darboğaz yapmayacak ekran kartı hangisidir ?
Olabilir değil direk olurDarboğaz olabilir.
Şimdi bi AAA oyun açsa böyle en ağırından, onda olmayabilir ama.Olabilir değil direk olur