@PcMerakı neden kızgın attın? Şaka yapmıştım. Oyunu bilmiyorsan yanlış anlamış olabilirsin.Şu soruyu sormayın artık, elimdeki dev makasla parmaklarınızı kesicem.!!!
10100F saf güç olarak daha iyi.
@PcMerakı neden kızgın attın? Şaka yapmıştım. Oyunu bilmiyorsan yanlış anlamış olabilirsin.Şu soruyu sormayın artık, elimdeki dev makasla parmaklarınızı kesicem.!!!
10100F saf güç olarak daha iyi.
B460 gereksizB460 + 10100f :1821 ₺
B450 + 3100 :1930 ₺
10100f daha güçlü ama 3100 e overclock yapabiliyorsun o da zahmetli ve soğutucu gerektirir karar senin ama 1. Kombin daha iyi
Teşekkür ederim. Soru sorunca kafamıza terlik yiyoruz öğrenmekdemi suç olmuş.Düşünüyor musunuz yoksa düşünmüyor musunuz? Tam anlayamadım. 400 TL farka değmez gibi alabiliyorsanız i5 10400f alabilirsiniz
Abdullah abi tavsiye ettiği için yazdım h410 en düşük yaniB460 gereksiz
H410 yeterlidir
Zaten 2666mhz de çalışacak.Abdullah abi tavsiye ettiği için yazdım h410 en düşük yani
Tamamdır.Yok kızmadım yanlış anlama sadece öylesine yoksa dediğin lafda bir sorun yok![]()
Önemli değil fakat diğer forum üyelerine biraz daha nazik olursanız güzel olur ,sadece arkadaş çok fazla aynı sorudan sorulduğu için sitem etmiş çok da kızılacak bir sorun yok ortamda.Teşekkür ederim. Soru sorunca kafamıza terlik yiyoruz öğrenmekdemi suç olmuş.
Overclok yapmam %51 yardımların için çok teşekkür ederim.
Ben o anlamada demedim zaten şaka niyetine bi nebzeÖnemli değil fakat diğer forum üyelerine biraz daha nazik olursanız güzel olur ,sadece arkadaş çok fazla aynı sorudan sorulduğu için sitem etmiş çok da kızılacak bir sorun yok ortamda.
Aynı ben, intelden nefret ederdim stok fanından dolayı ama.şimdi seviyorum.Amd'ciyim ama 10100F.
Ban yemiştin sen kaç gün yedin ?Şu soruyu soranın kafasına ıslak tuvalet terliği geçireyim.
İ3 10100f daha iyi
Ürüne güre yargılamak daha iyi olur.Aynı ben, intelden nefret ederdim stok fanından dolayı ama.şimdi seviyorum.
İ3 10100F.Bütçen ryzen 3 3100'e yetiyorsa bir tık daha ucuza İ5 10400F alman daha mantıklı olur.İki işlemciyi de tokatlar.Ekran kartım rx 550 2 gb
Oyun için hangi işlemci daha iyi olur.