Kaç derecelerde çalışıyor? En son macunu ne zaman değişti?Stok soğutucum çoğu oyun için yetersiz kalıyor . Ne yapsam baş edemiyor fan ve ısındığı zaman fanlar çalışır iken kendisini 4.07 hızına kilitliyor . Ne yapmamı önerirsiniz ?
kaç derecelerde çalışıyor boşta yükte en son ne zaman termal macun yenilendi?Stok soğutucum çoğu oyun için yetersiz kalıyor . Ne yapsam baş edemiyor fan ve ısındığı zaman fanlar çalışır iken kendisini 4.07 hızına kilitliyor . Ne yapmamı önerirsiniz ?
Kaç derecelerde çalışıyor? En son macunu ne zaman değişti?
1 ay bile olmadı yenileneni , boşta 40-45 yük altına girince 80 e kadar çıkıyor fanlar deliriyor .kaç derecelerde çalışıyor boşta yükte en son ne zaman termal macun yenilendi?
lazım1 ay bile olmadı yenileneni , boşta 40-45 yük altına girince 80 e kadar çıkıyor fanlar deliriyor .
Modelini falan vs bilmiyorum fakat önünde azıcık boşluk ve cam panel var mesh bir kasa değil yaniAynı işlemciyi aynı fan ile kullanıyorum bir sıkıntısı yok kasa modeliniz nedir ?
Haaa belki o yüzdendirModelini falan vs bilmiyorum fakat önünde azıcık boşluk ve cam panel var mesh bir kasa değil yani