İ3 10100F vs İ5 10400F

Fatihh_

80+
Reaksiyon skoru
47
Bütçe
7100
Arkadaşlar hemen konuya gireyim. Bütçem 7100tl. Üstüne çıkmak pek istemiyorum. Tek siteden toplamak için i3 10100F almam gerekiyor. Hiç toplama tecrübem yok. Toplamayı düşündüğüm site ise Sinerji bilgisayar. Ekran kartı hariç oradan toplamayı düşünüyorum. Sizin de sistem önerileriniz varsa, veya bu konuda fikirleriniz var ise bekliyorum. Teşekkürler.

tek bir siteden sistem toplamak çok saçma olur . onun yerine hazır sistem al ve 10400f parasını hakeden iyi bir işlemci 10400f al

Hangi ekran kartıyla kullanmayı düşünüyorsunuz?

Ayrıca bence de 7100 TL bütçeye 10400F'i rahat sığdırabiliyor olmamız gerekiyor.

Arkadaşlar hemen konuya gireyim. Bütçem 7100tl. Üstüne çıkmak pek istemiyorum. Tek siteden toplamak için i3 10100F almam gerekiyor. Hiç toplama tecrübem yok. Toplamayı düşündüğüm site ise Sinerji bilgisayar. Ekran kartı hariç oradan toplamayı düşünüyorum. Sizin de sistem önerileriniz varsa, veya bu konuda fikirleriniz var ise bekliyorum. Teşekkürler.
10400f daha iyi olur hem bütçeniz de el veriyo.
Ekran kartınız nedir ?
Tek siteden toplamak zorunda değilsiniz gamegarajdan hazır sistemleri özelleştirebilirsiniz

Rami 16gb yapıp bunu alın;

10400F daha iyi.

10100f R3 3100 ve R5 2600 e eşit.

10400F ise R5 3600 e eşit.
Yani 10400F daha iyidir.

10400f daha iyi olur hem bütçeniz de el veriyo.
Ekran kartınız nedir ?
Tek siteden toplamak zorunda değilsiniz gamegarajdan hazır sistemleri özelleştirebilirsiniz
Ekran kartı için aklımda 2 tane ekran kartı var. Ben bu sistemi max 3 yıl kullanırım ve 2.yılda geliştiririm zaten. Fps manyağı değilim. Bunu şöyle kanıtlayayım. Gta sa en düşük grafikte 25 fps alıyorum ve çok eğleniyorum. Takıntım yok yani.

Ekran kartı için aklımda 2 tane ekran kartı var. Ben bu sistemi max 3 yıl kullanırım ve 2.yılda geliştiririm zaten. Fps manyağı değilim. Bunu şöyle kanıtlayayım. Gta sa en düşük grafikte 25 fps alıyorum ve çok eğleniyorum. Takıntım yok yani.
Eğer seneye yükselticekseniz şu an 1-1.5k ya bi ekran kartı alırsınız para biriktirip seneye müq bi ekran kartıyla istediğiniz oyunu oynarsınız

Rami 16gb yapıp bunu alın;
Kötü sistem, çünkü kasa, psu, depolama,ram kötü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer seneye yükselticekseniz şu an 1-1.5k ya bi ekran kartı alırsınız para biriktirip seneye müq bi ekran kartıyla istediğiniz oyunu oynarsınız
1660ti yeterli midir?

Kötü sistem, çünkü kasa, psu, depolama,ram kötü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1660ti yeterli midir?
Yeterlidir hatta 10 numara olur. Çok fps takıntım yok dediniz onun yerine gtx 1650s alırsınız artan parayı kenara atıp seneye üst segment bir ekran kartı alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,236
Üyeler
203,360
Son üye
fatihylmzz
Geri