melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
crucial ramlerin soğutması ve çip yapısı daha iyi diye biliyorumFarkı varmı ki ? bilmediğim bir marka olduğu corsair alayım dedim
crucial ramlerin soğutması ve çip yapısı daha iyi diye biliyorumFarkı varmı ki ? bilmediğim bir marka olduğu corsair alayım dedim
Güvenilirdir ,hatta içinde driverları bulunan flash bellek bile gönderiyorlar.Evet evet ordan alacağım orası güvenilir değil mi. kimse bir sıkıntı görmemiş sanırım
ya evet vardır illa sıkıntılar çıkıcak ama çokta büyük sıkıntılar çıkacağını düşünmüyorum çıkarsa bileSıkıntı görenler var. İllaki olacak. Ama onların teknik servisi baya iyi . Ürün satışından sonrada yardımcı oluyorlar. 6/15 ulaşabilrisin
2 Alışverişim oldu hatta kargoda 3.Evet evet ordan alacağım orası güvenilir değil mi. kimse bir sıkıntı görmemiş sanırım
crucial daha kaliteli bilgin olsun.Farkı varmı ki ? bilmediğim bir marka olduğu corsair alayım dedim
Teşekkür ederim. bi onu araştırayım o zaman ben dediğin gibiyse öyle alırımcrucial ramlerin soğutması ve çip yapısı daha iyi diye biliyorum
o zaman çok iyiGüvenilirdir ,hatta içinde driverları bulunan flash bellek bile gönderiyorlar.
forumlarda yeniyim yanlış yazabiliyorum bazen pardonBaşlığı düzelt.
"Böyle sistem" yerine "i3 10100f'li 1660Ti'lı sistem" yaz.
2 Alışverişim oldu hatta kargoda 3.
Güvenilir.
Corsairin o ramlerin de sorun var sıkıntı yaşayan çokFarkı varmı ki ? bilmediğim bir marka olduğu corsair alayım dedim
O zaman crucial'dan şaşmayayım teşekkür ederim.crucial daha kaliteli bilgin olsun.
Corsair in o bellekleri sıkıntı olabiliyor
Şimdiden yeni sistemin hayırlı olsunTeşekkür ederim. bi onu araştırayım o zaman ben dediğin gibiyse öyle alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman çok iyi
forumlarda yeniyim yanlış yazabiliyorum bazen pardon
Tamamdır teşekkür ederim.
Tamamdır o zaman ben crucial da kalayım. teşekkür ederim.Corsairin o ramlerin de sorun var sıkıntı yaşayan çok
XMP açarken crash yiyenler var
Corsair Vengeance LPX alınmaz!
Merhaba dostlar! Bildiğiniz gibi ben ve @RevDeisDou Vengeance LPX alınmaması taraftarıyız. Ancak @Abdullah Hacıgül geçen RTX 3070 + 10700K gurbetçi sisteme Vengeance LPX koyunca bir konu açmaya karar verdim. Bu RAM O.C performansı düşük bir RAM. Hatta X.M.P bile zor açılıyor bazen :D...forum.donanimarsivi.com
Çok teşekkür ederim.Şimdiden yeni sistemin hayırlı olsun
Alacağın sistem bunun fiyat/performansından daha iyi olur diye düşünüyorum
Seninkinde ekran kartı daha iyi ve fiyat olarak daha uygun