Neler Yeni

Çözüldü✓ İ3 10105f soğumuyor yardım!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
2CB9C0EF-DE94-43BC-9769-66ECA62AD83A.jpeg

Arkadaşlar biliyorum baya post atıyorum ama yardım edin lütfen bu soğutucuyu yanlışmı takıyorum yoksa macunu mu yanlış sürüyorum yada az sürüyorum anlamadım benim bildiğim pirinç tanesi sür yay. Ama yok 100derece oluyo işlemci. Birtürlü düşüremedim aşağı. Soğutucuyu yanlış takıyor olabilirmiyim??

Ekler

• A715D1A1-BC95-42CB-84C7-CBB51A875983.jpeg
    A715D1A1-BC95-42CB-84C7-CBB51A875983.jpeg
    2.2 MB · Hit: 35

oliveforge99

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar biliyorum baya post atıyorum ama yardım edin lütfen bu soğutucuyu yanlışmı takıyorum yoksa macunu mu yanlış sürüyorum yada az sürüyorum anlamadım benim bildiğim pirinç tanesi sür yay. Ama yok 100derece oluyo işlemci. Birtürlü düşüremedim aşağı. Soğutucuyu yanlış takıyor olabilirmiyim??
Hocam sürdüğünüz macunu silin ve ince bir tabaka olacak şekilde sürün. Siz çok fazla kullanmışsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sürdüğünüz macunu silin ve ince bir tabaka olacak şekilde sürün. Siz çok fazla kullanmışsınız
sürdüm hocam sorun fandaymış. Cpu fan soketinden çıkartıp pump fan a taktım sıcaklık 67 stock fanla geçmiyor forza horizon da 85-90 oluyodu öncesinde

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
sürdüm hocam sorun fandaymış. Cpu fan soketinden çıkartıp pump fan a taktım sıcaklık 67 stock fanla geçmiyor forza horizon da 85-90 oluyodu öncesinde
fan hızı düşük kalmış biosdan ayarlayabilirsin onu

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
sonunda ben rahatladim valla senin yerine :D
Hiç sorma. Dün mavi ekran hatasından 2-3 saat uğraştım hatta çözüldü diye post attım yeni 😂😂 mavi ekran güvenli moda aldım açtım sistemi tekrar başlattım düzeldi saçmaladı pc baya televizyon bağlı görüntü bips donuyor saçmalığa bak. Monitör de sorunyok ama onuda araştırdım tv den yapıyomuş onuda. Anakart sıkıntılı sandım korktum baya 😄😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

fan hızı düşük kalmış biosdan ayarlayabilirsin onu
Pump fan yerine taktım tam güçte 67 dereceyi geçmiyor bios donuyo şuan için giremiyorum tv ye bağlı ekran çünkü monitör sattım

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
Yazıldığı gibi Biosta cpu fan ayarında cpu fanı düşük ayarda bırakılmıştır.
yüksek ihtimal monitör alınca ayarlayacağım yapamazsam post açarım burayaç Teşekkürler Herkese..

Top Bottom