O zaman A770, RTX 3070 rakibi. Doğru mu?A770 = 6700 XT
Ama Intel droverlari yüzünden asla araç ekran kartı önermem.
O zaman A770, RTX 3070 rakibi. Doğru mu?A770 = 6700 XT
Ama Intel droverlari yüzünden asla araç ekran kartı önermem.
A770 yeni suruculerle birlikte 3060tiyi falan da geciyordu yanlis hatirlamiyorsam, QHD'de ciddi avantaji var ozellikle. Guc tuketimi fazla evet, ileride yeni mimariye geçip hallederler diye dusunuyorum. Son zamanlarda asıı surucu problemi gormedim de performansi dengesiz olan oyun sayisi fazla hala.Bildiğim kadarıyla zaten A770, 3060-3060Tİ arasında. Ama iste yeni kart olduğundan önyargım var.
Bide güç tüketimi aşırı fazla.
Neyse, boş ver aldık artık. A770 alarak MAVİ’liler grubuna katıldım
İncelemesini yaparım yakın zamanda. Aşırı merak içerisindeyim doğrusu.
Yardımınız icin Teşekkür ederim hocam.A770 yeni suruculerle birlikte 3060tiyi falan da geciyordu yanlis hatirlamiyorsam, QHD'de ciddi avantaji var ozellikle. Guc tuketimi fazla evet, ileride yeni mimariye geçip hallederler diye dusunuyorum.
Magaza stogu var da gostermiyor, klasik vatansistemin stoğu yok eski link heralde.
Hangi magzada oldugunu nerden bakicaz gostermiyor
hayırlı olsun kaç taksit yapıyolar
Herhangi bir mağazada Yok hocam yani giriyorsun ellerinde parçalar var eksik parçalar zaten temin edip sana bir tarih veriyorlar o tarihte gidip kasanı alıp çıkıyorsun ayrıca access kartına peşin fiyatına 9 taksit vardı bu mükemmel bir fırsat borçlanmak iyidir.Hangi magzada oldugunu nerden bakicaz gostermiyor
Artık içimden mi geldi bilmiyorum, Bir önceki yorumda bunu da özellikle belirttim 9 taksit peşin fiyatına axess'e yapıyorlardı ben öyle aldım.hayırlı olsun kaç taksit yapıyolar
hayırlı olsun
çok iyiHerhangi bir mağazada Yok hocam yani giriyorsun ellerinde parçalar var eksik parçalar zaten temin edip sana bir tarih veriyorlar o tarihte gidip kasanı alıp çıkıyorsun ayrıca access kartına peşin fiyatına 9 taksit vardı bu mükemmel bir fırsat borçlanmak iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık içimden mi geldi bilmiyorum, Bir önceki yorumda bunu da özellikle belirttim 9 taksit peşin fiyatına axess'e yapıyorlardı ben öyle aldım.
Tüm subeler icin gecerli miHerhangi bir mağazada Yok hocam yani giriyorsun ellerinde parçalar var eksik parçalar zaten temin edip sana bir tarih veriyorlar o tarihte gidip kasanı alıp çıkıyorsun ayrıca access kartına peşin fiyatına 9 taksit vardı bu mükemmel bir fırsat borçlanmak iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık içimden mi geldi bilmiyorum, Bir önceki yorumda bunu da özellikle belirttim 9 taksit peşin fiyatına axess'e yapıyorlardı ben öyle aldım.