Neler Yeni

İ3 12100F + RX 6600 sistemde Elden Ring %50-%60 gpu kullanımı sabit 60 fpsOlmama

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Yanlış bilgi verdiğimi düşünmüyorum ilk başta demiştim işlemciyi bilmiyorum diye. 7zıp veracypt x265 testine bakmıştım hızlı bi şekilde
Gözüme düşük gözükmüştü o yüzden ekran kartına zayıf demiştim. Şuana kadar çözüm bulamadınız çünkü işlemci sıkıntı çıkarıyor işlemci bas bayağı zayıf 4çekirdekli işlemciyle sen elden ring açmaya çalışırsan böyle olur. Ama şaşırdığım bu işlemci 5500 den güçlü 5600 den yüzde 9 felan zayıf fps testlerinde ama dediğim gibi benim için öyle değil. Sorunun çözümüde işlemciyi değiştirmek olur gülenler çözüm yazsında onları dinleyelim sadece fps testlerine göre işlemci sıralamsı yapılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5500 rx6700ü net bi şekilde beslemez ayrıca söylemiş olayim. beslediği oyun olur bi kaç tane bu işlemci yeterli seviye demek değil.

Bunu dene
Hocam banada öyle geldi, %81 kullanım çok yüksek. Alt çekirdeklerde darboğaz yapıyor olabilir mi? Pek bilmediğim konular fakat bende 5600 var ve yüzde 30-40 civarı kullanıyordu hatırladığım kadarıyla. Fakat dediğim gibi bilgim tam yok ve emin değilim.

Kappicra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yağız
Yanlış bilgi verdiğimi düşünmüyorum ilk başta demiştim işlemciyi bilmiyorum diye. 7zıp veracypt x265 testine bakmıştım hızlı bi şekilde
Gözüme düşük gözükmüştü o yüzden ekran kartına zayıf demiştim. Şuana kadar çözüm bulamadınız çünkü işlemci sıkıntı çıkarıyor işlemci bas bayağı zayıf 4çekirdekli işlemciyle sen elden ring açmaya çalışırsan böyle olur. Ama şaşırdığım bu işlemci 5500 den güçlü 5600 den yüzde 9 felan zayıf fps testlerinde ama dediğim gibi benim için öyle değil. Sorunun çözümüde işlemciyi değiştirmek olur gülenler çözüm yazsında onları dinleyelim sadece fps testlerine göre işlemci sıralamsı yapılmaz.

5500 rx6700ü net bi şekilde beslemez ayrıca söylemiş olayim. beslediği oyun olur bi kaç tane bu işlemci yeterli seviye demek değil.

Bunu dene
Neden sadece elden ring :D

Bunu dene
Deneyecektim muhtemelen yanlış şeyler yaptığımdan AMD hata verdi ondan önce ekran bir dondu sonra msi afterburner ayarlarını resetledim videodaki ile benim kullandığım afterburner adamlardaki gibi 100 lü rakam olmasa anlayabilirim belki de bende 1000 gibisinden gösteriyor ne alakası var bilmiyorum kafa karıştırıcı. Aldığım hata WattMan olabilir belki o yüzden daha bulaşmak istemiyorum.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Furkan Görür
elden ringte 60fps kilidi var diye biliyorum. mod kurman lazım

Kappicra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yağız
elden ringte 60fps kilidi var diye biliyorum. mod kurman lazım
Ama 60 fps'ye ulaşamıyorum zaten olay 60 fps olsun canımı yesin zaten ama siz 60 fps kilidi olduğu için zaten 60 fps'ye ulaşamıyorsunuz diyorsanız deneyeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
23.7.2 driverını kur dene birde.ama önce windows updateden güncelleştirmeler hazır olur olmaz otomatik al seçeneğini kapat.bu açık olunca driver otomatik olarak güncelliyor windows

codygakpo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cody Gakpo
Hocam aynı sorun bende de vardı.6650 xt ekran kartı hangi oyunu açarsam açayım 30-40 fps alıyordum.win 11 geçtim.temiz driver kurulumu yaptım.adrenalin edition da mod seçmedim oyun ofis vs.sorun çözüldü.sen de bi dene istersen.

Kappicra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yağız
Hocam aynı sorun bende de vardı.6650 xt ekran kartı hangi oyunu açarsam açayım 30-40 fps alıyordum.win 11 geçtim.temiz driver kurulumu yaptım.adrenalin edition da mod seçmedim oyun ofis vs.sorun çözüldü.sen de bi dene istersen.
Yeni kurmuştum zaten ben de Windows 11 bir mod seçmedim bir de bende bütün oyunlar değil sadece elden ring ekran kartını kullanmıyor.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yusuf Gümüş
Merhaba sorunum başlıktaki gibi oyunu stabil bir şekilde hiç bir şekilde 60 fps oynayamıyorum hangi grafik ayarlarında olursa olsun oyun 53-57-59-60 fps sürekli böyle değişiyor ha low grafikteyim ha max grafikte gpu kullanımı az olduğundan 60 fps sabit olmuyor galiba ne yapmalıyım? (oyunda hava gibi boş yerlere bakınca gpu kullanımı biraz artıyor ve 60 fps oluyor)
Oyunda 60 fps kilidi olduğu için oluyor bu sıkıntı. 60 fps kilidini kaldıran modlar var bir dene istersen. Muhtemelen sorununu çözecektir kilidi kaldırabilirsen.

Kappicra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yağız
Oyunda 60 fps kilidi olduğu için oluyor bu sıkıntı. 60 fps kilidini kaldıran modlar var bir dene istersen. Muhtemelen sorununu çözecektir kilidi kaldırabilirsen.
Evet de hem steamde oynadığım süre geçmemiş olacak hem başarım kazanmamış olacağım korsan oyun mu oynuyoruz para verip anlamadım.

Bir de dosyalarda virustotal çok virüs buluyor.

Top Bottom