muhammetdd
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 653
- İsim
- Muhammet
Hocam banada öyle geldi, %81 kullanım çok yüksek. Alt çekirdeklerde darboğaz yapıyor olabilir mi? Pek bilmediğim konular fakat bende 5600 var ve yüzde 30-40 civarı kullanıyordu hatırladığım kadarıyla. Fakat dediğim gibi bilgim tam yok ve emin değilim.Yanlış bilgi verdiğimi düşünmüyorum ilk başta demiştim işlemciyi bilmiyorum diye. 7zıp veracypt x265 testine bakmıştım hızlı bi şekilde
Gözüme düşük gözükmüştü o yüzden ekran kartına zayıf demiştim. Şuana kadar çözüm bulamadınız çünkü işlemci sıkıntı çıkarıyor işlemci bas bayağı zayıf 4çekirdekli işlemciyle sen elden ring açmaya çalışırsan böyle olur. Ama şaşırdığım bu işlemci 5500 den güçlü 5600 den yüzde 9 felan zayıf fps testlerinde ama dediğim gibi benim için öyle değil. Sorunun çözümüde işlemciyi değiştirmek olur gülenler çözüm yazsında onları dinleyelim sadece fps testlerine göre işlemci sıralamsı yapılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5500 rx6700ü net bi şekilde beslemez ayrıca söylemiş olayim. beslediği oyun olur bi kaç tane bu işlemci yeterli seviye demek değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu dene