LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
4K da oynuyorBu videoyu izleyip gaza gelmistimde sahte olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
4K da oynuyorBu videoyu izleyip gaza gelmistimde sahte olabilirmi
Videoda oyunları 4K'da oynuyor, ondan darboğaz yapmıyordur muhtelemen, 1080p'te oynayacaksan muhtemelen darboğaz olur. Bende 12100F var 6700xt ile darboğaz oluyor 1080p'deBu videoyu izleyip gaza gelmistimde sahte olabilirmi
Hocam bu gpu ile 1080 de neden oyniyayimVideoda oyunları 4K'da oynuyor, ondan darboğaz yapmıyordur muhtelemen, 1080p'te oynayacaksan muhtemelen darboğaz olur. Bende 12100F var 6700xt ile darboğaz oluyor 1080p'de
4K da oynuyor
Bir sürü sebebi olabilir hocam bütçe sıkıntısı vb. gibi, 2k veya 4k testlerine bakabilirsin o zaman, yalan test olcağını sanmıyorum. Tabii bütçe varsa 12600 daha iyi olur her açıdanHocam bu gpu ile 1080 de neden oyniyayim
Anladim hocam 4k da oyniyacagim birde render alicam sagolunBir sürü sebebi olabilir hocam bütçe sıkıntısı vb. gibi, 2k veya 4k testlerine bakabilirsin o zaman, yalan test olcağını sanmıyorum. Tabii bütçe varsa 12600 daha iyi olur her açıdan
Render alacaksan İ3 olmaz zaten. 4 çekirdekle render devri bitti. 12400F al.Anladim hocam 4k da oyniyacagim birde render alicam sagolun
Bir sürü sebebi olabilir hocam bütçe sıkıntısı vb. gibi, 2k veya 4k testlerine bakabilirsin o zaman, yalan test olcağını sanmıyorum. Tabii bütçe varsa 12600 daha iyi olur her açıdan
Amd hangi cpu lara denk oluyor bu islemciler am4 soketRender alacaksan İ3 olmaz zaten. 4 çekirdekle render devri bitti. 12400F al.
ikiside darboğaz yapar knk3080 ile hangisini kullanayim
5600Amd hangi cpu lara denk oluyor bu islemciler am4 soket