LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Ederinden 4K daha pahalıBiraz öyle
Ederinden 4K daha pahalıBiraz öyle
5600 daha iyiDostlar genelde programlama yapabileceğim boş vakitlerimde de oyun oynayabileceğim bir sistem almaya çalışıyorum. Fiyat bandım 15-18 bin TL arasında değişiyor. Bulabildiğim 2 sistem şu şekilde,
MESUT CEVIK-MC7 / INTEL i3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MESUT CEVIK-MC7 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu iki sistem arasından siz hangisini tercih ederdiniz? İkisini de alma diyorsanız önereceğiniz sistemleri bekliyorum.SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Not: Genel olarak Unity üzerine projeler yapıyorum. Onun dışında .Net üzerinde de projeler üretiyorum. Bunları dikkate alarak yorum yaparsanız sevinirim.
Yani şuan ucuzunu bulursan önerebilirsin arkadaşa.Ederinden 4K daha pahalı
hocam piyasayı bi süredir takip etmiyorum dolardan dolayı fiyatlar artmış olabilir ama bana yine de fazla geldi.Hocam bunun ekran kartı bulunmuyor o yüzden uygun sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerebileceğiniz sistemler var mı?
hocam piyasayı bi süredir takip etmiyorum dolardan dolayı fiyatlar artmış olabilir ama bana yine de fazla geldi.
Bu fiyat bandının tam sistem olarak ederi nedir sizce?Ederinden 4K daha pahalı
2. El o fiyata rx6900xt/r5 5600İçerik üreticilerinin f/p sistemlerini bekleyeyim diyorum ama gün geçtikçe tüm sistemler zamlanmaya devam ediyor. Bana da pahalı geliyor ama aşırı kararsız kaldım bu konu hakkında.
yani dolar birden artmadan önce bu fiyatlara 3060ti rx6700 sistemler rahatlıkla bulunabiliyordu hocam belki hazır sistem denk gelir dicem ama bu ülkede beklemek büyük kumar o yüzden bir şey diyemiyorum.İçerik üreticilerinin f/p sistemlerini bekleyeyim diyorum ama gün geçtikçe tüm sistemler zamlanmaya devam ediyor. Bana da pahalı geliyor ama aşırı kararsız kaldım bu konu hakkında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyat bandının tam sistem olarak ederi nedir sizce?