Neler Yeni

I3-13100f 100 derece olma sorunu ve İncehesap garanti süreci nasıl olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan b
incehesap üzerinden aldığım işlemcim 100 dereceyi bulup ısındığı için garantiye gönderdim sizce ne yapacaklardır

Mastra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Mede
incehesap üzerinden aldığım işlemcim 100 dereceyi bulup ısındığı için garantiye gönderdim sizce ne yapacaklardır
Soğutucun Yokmu Nasıl O Dereceyi Görebildin Hiç Anlamadım İşlemciyle Alakalıysa Değiştirir Yada Tamir Eder Gönderirler Pek Sıkıntı Olucağını Sanmam

Bünyamina

80+ Platinum
Ya soğutucunun montajı tam değil ya macun sürülmemiş ya da jelatinini çıkarmamışlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya soğutucunun montajı tam değil ya macun sürülmemiş ya da jelatinini çıkarmamışlar.
dostum 3 sorunuda kontrol ettim 3 sorunda yoktu zaten elimden bişey gelmediği için mecburen gönderdim garantiye valla umarım değiştirirler işlemciyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutucun Yokmu Nasıl O Dereceyi Görebildin Hiç Anlamadım İşlemciyle Alakalıysa Değiştirir Yada Tamir Eder Gönderirler Pek Sıkıntı Olucağını Sanmam
dostum sogutucum var valla bende anlamıyorum gerçekten niye o dereceleri görüyorum

Mastra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Mede
dostum 3 sorunuda kontrol ettim 3 sorunda yoktu zaten elimden bişey gelmediği için mecburen gönderdim garantiye valla umarım değiştirirler işlemciyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum sogutucum var valla bende anlamıyorum gerçekten niye o dereceleri görüyorum
Yazılımsal Bi Hata Olabilir Yada Kasa Fanları Düzgün Olmaya Bilir Umarım Senlik Bişey Çıkmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal Bi Hata Olabilir Yada Kasa Fanları Düzgün Olmaya Bilir Umarım Senlik Bişey Çıkmasın
benlik bişey olduğunu düşünmüyorum çünkü kasayı temizlemek dışında hiçbirsey yapmadım hiç kurcalamadım bile sadece islemcinin macununu kontrol ettim ayakları oturuyor mu kontrol ettim işlemci koruma bandı var mı onu kontrol ettim şans dile dostum umarım garantiden sağ salim gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,153
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg
Top Bottom