Xigmatek Lux G kasayı seçin. Para varsa SSD'yi Crucial 1TB yap o şekil al. 13 ve 14. Nesillerde problem var ama sen bilirsin intel biraz kontrol altında tutmaya çalışıyor. Başarılı mı bilmiyorum şuan.INTEL I3 14100F-RADEON RX 6700 XT-PRO H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 14100F-RADEON RX 6700 XT-PRO H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam sistem buda psu bir sıkıntı çıkarırmı
Nasil sorunlar var hocam 13. 14. NesillerdeXigmatek Lux G kasayı seçin. Para varsa SSD'yi Crucial 1TB yap o şekil al. 13 ve 14. Nesillerde problem var ama sen bilirsin intel biraz kontrol altında tutmaya çalışıyor. Başarılı mı bilmiyorum şuan.
İ7 ve i9da var diye biliyorumNasil sorunlar var hocam 13. 14. Nesillerde
Valla ben tüm 13 ve 14 ler de diye hatırlıyorum. DonanimArsivi, Modart vb. Yapılan 13. Ve 14. nesil intel videolarında bahsediliyordu, @enes667 Bakarsan sende öğrenirsin. Hem hangi modellerde olduğunuda öğrenirsin. Sorunları şuydu: fazla voltaj çekimi dolayısıyla kendi kendini bozma ve oksidasyon. Ama sen yinede izle. İ3 ler de olmayabilir çünkü.İ7 ve i9da var diye biliyorum
Biraz baktımda i7 ve i9 lardan sikayetler gelmis genellikleValla ben tüm 13 ve 14 ler de diye hatırlıyorum. DonanimArsivi, Modart vb. Yapılan 13. Ve 14. nesil intel videolarında bahsediliyordu, @enes667 Bakarsan sende öğrenirsin. Hem hangi modellerde olduğunuda öğrenirsin. Sorunları şuydu: fazla voltaj çekimi dolayısıyla kendi kendini bozma ve oksidasyon. Ama sen yinede izle. İ3 ler de olmayabilir çünkü.
O zaman alabilirsin. Psu değiştirmen lazım aga. Garantiye alman lazım. Bilgisayarın için PSU çok önemli.Biraz baktımda i7 ve i9 lardan sikayetler gelmis genellikle
Psu degistirmesem bi kac yıl içerisinde bir sorunla karşılaşırmıyım hocam