PaLaaX
80+ Silver
Dahası
ok bide b450 ile mi sistem alıyim yoksa yoksa bu yazdığım sistem mi bi 1200 e yakın bütce var eski pc var ona geliştirme yapıcam apu toplamaya düşünüyorum toplıyim miYaparsınız sanırım. O işlemci ve o anakartın OC destekliyor olması lazım. @rdeMStakeN hocam daha iyi bilir.
bi driverları yüklemek için yüklemiştim o kadarIOBIT yazılımlarını kullanmayın!
G42 ile Q serisi bir intel işlemciye OC olur dedim, lakin olumsuz reaksiyon alınca yanlış olduğunu anladım ve sildim.Ne yazdın la?
Hemen silin.bi driverları yüklemek için yüklemiştim o kadar
B450 sistem almanız daha iyi olur. Lakin 1200 lira bütçeye ne yapabilirsiniz bilmem. Anca 2200G+B450 yahut A320 ve 2x8GB 3000MHz bir sistem dizersiniz ikinci elden.ok bide b450 ile mi sistem alıyim yoksa yoksa bu yazdığım sistem mi bi 1200 e yakın bütce var eski pc var ona geliştirme yapıcam apu toplamaya düşünüyorum toplıyim mi
1200 dizilir mi la 2.elden ben dizemedimB450 sistem almanız daha iyi olur. Lakin 1200 lira bütçeye ne yapabilirsiniz bilmem. Anca 2200G+B450 yahut A320 ve 2x8GB 3000MHz bir sistem dizersiniz ikinci elden.
Hemen silin.
Driver'ları da kendi sitelerinden yükleyin.
Hemen silin.
Driver'ları da kendi sitelerinden yükleyin.
HQ ye OC olur herhalde. (Yanlışsam düzeltin)G42 ile Q serisi bir intel işlemciye OC olur dedim, lakin olumsuz reaksiyon alınca yanlış olduğunu anladım ve sildim.
G42 anakart Q9400 işlemciydi galiba bakmadım tam.HQ ye OC olur herhalde. (Yanlışsam düzeltin)