Neler Yeni

İ3 6006u lenovo laptopum var cok yavas nasil hizlandirilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
İ3 6. Nesil bir laptobum var ve asiri yavas valorant ve bluestackstan bazi oyunlar oynamak istiyorym valorant yuklu ama acilmiyor nedeninide bilmiyorum

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
o işlemci baya yavaş bir işlemci u serisi yani az elektirik yakan işlemci onla anca video falan izlersin valorant donarak oynarsın oynadığına değmez. bluestack zaten işlemciyide ramide sömürür özellikle pubg mobile, cod vb şeyler açacaksan hiç heveslenme derim. illa oyun oynamak istiyorsan o bilgisayarda internetin hızlıysa gforce now satın alıp oynarsın. sen o bilgisayara ssd ve ram eklemesi yapabilirsin sadece yapsan bile işlemci hızlı 2ghz çok yavaş bir şey yapamıyacaksın %100 olacak işlemci anında.
sadece ssd yoksa ssd tak kullan

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o işlemci baya yavaş bir işlemci u serisi yani az elektirik yakan işlemci onla anca video falan izlersin valorant donarak oynarsın oynadığına değmez. bluestack zaten işlemciyide ramide sömürür özellikle pubg mobile, cod vb şeyler açacaksan hiç heveslenme derim. illa oyun oynamak istiyorsan o bilgisayarda internetin hızlıysa gforce now satın alıp oynarsın. sen o bilgisayara ssd ve ram eklemesi yapabilirsin sadece yapsan bile işlemci hızlı 2ghz çok yavaş bir şey yapamıyacaksın %100 olacak işlemci anında.
sadece ssd yoksa ssd tak kullan
Hdd var 1.5 tb civari biseydi ama google sekme acmakta ve bilgisayarin acilmasinda bile zorlaniyor valorantta 60 fpsmis bi yorumda gordum

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hdd var 1.5 tb civari biseydi ama google sekme acmakta ve bilgisayarin acilmasinda bile zorlaniyor valorantta 60 fpsmis bi yorumda gordum
ssd takarsan chromda hızlı açılır. mutlaka ssd tak. leptopta cd girişi vardır aparat al hdd cd giriş yerine tak normal yerede ssd tak hızlanır bilgisayar.
bilgisayarda ama valorant oynamadığım için bir şey diyemem en son 3 yıl önce falan yüklemiştim o zaman lar pek güncelleme almamıştı valoran 3. nesil m işlemciyle 2.4 ghz olanla 60fps anca alıyordum şuan güncelleme yapılmıştır 40-45fps zor alırsın gibime geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
ssd takarsan chromda hızlı açılır. mutlaka ssd tak. leptopta cd girişi vardır aparat al hdd cd giriş yerine tak normal yerede ssd tak hızlanır bilgisayar.
bilgisayarda ama valorant oynamadığım için bir şey diyemem en son 3 yıl önce falan yüklemiştim o zaman lar pek güncelleme almamıştı valoran 3. nesil m işlemciyle 2.4 ghz olanla 60fps anca alıyordum şuan güncelleme yapılmıştır 40-45fps zor alırsın gibime geliyor.
Ssd degilde direk yazilimsal ve ayar olarak fps artisi donma kasma sorunu cozsek

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ssd degilde direk yazilimsal ve ayar olarak fps artisi donma kasma sorunu cozsek
yazılımsal olarak windows 7 kullanırsın şuan windows 7 de uygulamaların çoğunu desteklememeye başladı. yazılımsal bir şey yapamazsın donanımsal yapabilirsin bazen indirim oluyor ssd al mutlaka hızlanması için farkı göreceksin. bastığın gibi açılacak bilgisayar ve internete daha hızlı gireceksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
yazılımsal olarak windows 7 kullanırsın şuan windows 7 de uygulamaların çoğunu desteklememeye başladı. yazılımsal bir şey yapamazsın donanımsal yapabilirsin bazen indirim oluyor ssd al mutlaka hızlanması için farkı göreceksin. bastığın gibi açılacak bilgisayar ve internete daha hızlı girecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

İslemci veya ekran karti ram m2 taktirabilirmiyim?

O laptoptan umudu kes bence her yerde pcye ihtiyaç duymuyorsan ikinci ele koy bi tane kasa yap daha iyi olur
Ustune biraz daha ekleyerek ne alabilirim valorant dusukte 200 fps yuksektede 100 falan olsun lol mc tarzi oyunlar oynarim

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

İslemci veya ekran karti ram m2 taktirabilirmiyim?
o modelde işlemci ve ekran kartı gömülüdür değişmez. ram takabilirsin veya sata ssd takabilirsin diğer ssdleride desteklemez.
yazılımsal olarak az ram harcıyan windows 10 ltsc sürümünü yükleyebilirsin .

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
o modelde işlemci ve ekran kartı gömülüdür değişmez. ram takabilirsin veya sata ssd takabilirsin diğer ssdleride desteklemez.
yazılımsal olarak az ram harcıyan windows 10 ltsc sürümünü yükleyebilirsin .
Ekran karti yokki

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ekran karti yokki
bazı modellerde oluyor bazılarında olmuyor. bilgisayar sağ tıkla> yönet> aygıt yöneticisi> görüntü bağdaşlaştırıcıları orda nvidia veya amd yazarsa ekran kartı vardır sen driver yüklememişsindir yoksa da işlemcide olan ekran kartını kullanıyorsun demektir

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Alperen Yılmaz
Siz o laptopa ne kadar para verseniz de verdiğiniz paraya değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular