- Reaksiyon skoru
- 784
Beyler , Hangisi daha iyi? Hazır B450M S2H indirimdeyken yine aklıma AMD geldi almaya. I3 9100F mi yoksa r3 3200g
Toplam bütçe en fazla 3600TL .( Ram , kasa , felan işte)İkiside değil,
Ekran kartın varsa apu işlemci almamalısın.
Anakart ve işlemci için bütçen ne?
Bütün sistem olarak mı 3600 TL var?Toplam bütçe en fazla 3600TL .( Ram , kasa , felan işte)
YesBütün sistem olarak mı 3600 TL var?
Eğer güzel bir sistem dizmek istiyorsan 2. elden toplamalısın.
Sahibinden bulmak çok zor ya . R5 1600 af yazıom . Sistem cikiyorEğer güzel bir sistem dizmek istiyorsan 2. elden toplamalısın.
Mesela şöyle bir sistem dizdim ben sahibinden.com da,
Ryzen 5 1600 AF
B450M S2H
8+8 16GB RAM
Rx480
Kasa + PSU
3000 TL civarına geliyor.
Şuan 0 olarak 3K paraya alabileceğin sistem budur,
Bunu Rx570 yaparak alırsın indirim kodu ile 3K civarına gelir,Pollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Ancak bir benim topladığım sistem bak birde buna bak.
Bu yüzden diyorum işte 2. elden tek tek çok güzel sistemler çıkabiliyor uygun fiyata.
Sahibinden bulmak çok zor ya . R5 1600 af yazıom . Sistem cikiyor
Anaa daha satılmamış mi? Tm Hayırlı olsun satilmazsa650 TL 1600 AFİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
.
Öyle yazarsan çıkmaz tabii. Filtreleme ile bulucaksınSahibinden bulmak çok zor ya . R5 1600 af yazıom . Sistem cikiyor
Mantıklı aramaya başlıcam. Anakartı sıfır alcam ama ucuza bulursam onu da ikinci elÖyle yazarsan çıkmaz tabii. Filtreleme ile bulucaksın