Yeni nesil i3 mü eski nesil i7 mi?

i7'de de yapar hocam o i7 milattan once kalma, aklinizdan cikarin o i7'yi artik. Oynadiginiz oyunlar nelerdir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cyberpunk oynicaksan islemci kullanimi 100 den asagi inmez diyim i3'te

Sana bagli yani oynadigin oyuna bagli

i7'de de yapar hocam o i7 milattan once kalma, aklinizdan cikarin o i7'yi artik. Oynadiginiz oyunlar nelerdir?

Rdr2 denedim o donuyordu valorant cs denedim donuyordu bir tek Forza horizon donmadı cyberpunk da donuyordu ama çok değil.

Bi de render alırken mesela çok uzun sürüyor 4 saat bekledim geçen genelde film izliyorum render bitene kadar ama 2 film bitirdim geçen.

Abi 6800xt en var git i5 12-13. Nesil al en kötü

İ3 14100F mi daha iyi yoksa i7 7700K mı? Biri hem i7 hem K serisi ama 7. Nesil ama yine de yeni nesil F serisi i3 den güçlü olmaz mı?
7700k al kanki dinleme bunları, gelmişler boş boş forumda konuşuyorlar. mahallendeki bilgisayarci doğru demiş i7 en iyi i5 orta i3 çöppp sorunlarla dolu berbat ıyyy yani. neyse i7 al kanka sonuçta i7 ya off k falanda varmış sonunda canavar gibi oyun oynatır ateş ve su 60 fps sabit 🔥🔥💪💪

Hocam gidin ikinci el R5 5600 alin en azindan veya R5 7500F 8k'ya ne var bilmiyorum piyasaya bakmiyorum bayadir.

Evet ama satacam sanırım her işlemciyle donma yapıyor sanırım daha doğrusu donma yapmayanlar pahalı.
Bak sana mis gibi bir reçete yazıyorum bunu her akşam araştırıp alıyorsun
İkinci el temiz RX6600XT
Sıfır Tray Ryzen 5 7500f
Birde herhangi bir A620 anakart.
6800 XT yi de sat B650 serisi anakart da bakabilirsin.

Geri