- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok saçma düşünce, ben niye sırf daha ucuz diye başkasının kullandığı şeyi almak zorundayım? Bütçeme göre en iyi sıfır bileşeni alır geçerim yoksa da almam. Siz öyle uygun görüyorsanız gidin ikinci el alın ama ben tercih etmediğimi söylememe rağmen neden ısrar ediyorsunuz anlamadım.valla sizin gibiler olmasa bu ikinci elleri sıfır diye iteleyen herifler nasıl para kazanacak bilmiyorum valla veya stoğu olmayın şişik fiyatları iteleyenler nasıl kazanacak ama müstahak kanka biliyon mu ya adam işlemciye ne yapabilirde nasıl kullanmış diyorsunkasanın içinde soğutucunun altında duran şey ne yapacak adam arada bi söküp yalayacak mı? işlemci ile banyomu yapacak işlemciyle nasıl kullandın nerden bileyim ne demek ne saçma dertleriniz var anlamıyorum arkadaş ne yaparsan yap ben önerimi tavsiyemi yaptım ikinci eli 2500 3k olan işlemciye 4200 verecek kadar şeysen veya ikinci eli 800e gelecek ramlere 1600 1700 tl verecek kadar komik biriysen ben daha bir şey demem bak keyfine hadi iyi geceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fan basit bir şey var dark x123 diye bir model indirimde almıştım.Kardeşim 14100f al keyfine bak oki ryzen istemiyosun,soğutucu fanın varsa kutusuz al yine sıfır oluyor ama içinde soğutucu olmadığı için daha ucuz oluyor