Yeni i3 mü eski i5 mi?

Evet sadece işlemci için toplam 5-6 bin falan harcarım anakart ram derken. İkinci el düşünmüyorum ne olduğu belli olmuyor.
işlemci en son bozulacak şeydir sıfırdan bu eski nesil parçalar para vermek delilik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet sadece işlemci için toplam 5-6 bin falan harcarım anakart ram derken. İkinci el düşünmüyorum ne olduğu belli olmuyor.
5600 ü iki,ni el alırsın arada da indirime a520 ler düşüyor 1800 1900 e ondan alırsın sıfır illaha sıfır diyorsan ramler içinde sıfır 1500 1600 harcarsın ikinci el alırsan 800 e çözersin2x 8 16 rami

işlemci en son bozulacak şeydir sıfırdan bu eski nesil parçalar para vermek delilik

5600 ü iki,ni el alırsın arada da indirime a520 ler düşüyor 1800 1900 e ondan alırsın sıfır illaha sıfır diyorsan ramler içinde sıfır 1500 1600 harcarsın ikinci el alırsan 800 e çözersin2x 8 16 rami
İlk kullanan ben olmak istiyorum başkasının kullandığı şeyi nasıl kullandığını bilemiyorum o yüzden takıntı oluyor biraz. İ5 5600 diye işlemci de bulamadım zaten 5. Nesil eski bence biraz.

İlk kullanan ben olmak istiyorum başkasının kullandığı şeyi nasıl kullandığını bilemiyorum o yüzden takıntı oluyor biraz. İ5 5600 diye işlemci de bulamadım zaten 5. Nesil eski bence biraz.
amd ryzen 5 5600

i5 5600 ne la kjlsadjklafmklşgajlknngkjlsagnjkagmşlksdmgkldfgnmkjfnsdjlkıfgdmsklgksd ryzen 5 5600 diyoruz

ryzen 5 5600 dostum komedi misin ?

10100F mi daha mantıklı 14100F mi? Bir de hiç i5 öneren olmadı i5 mantıklı değil mi?
Dostum şuan 9700x kullanıyorum fakat bi önceki sistemimde 12100f vardı valo vesayre 250fps üstü akıyodum her türlü pyunuda oynatıyordu mesela fortnite aşırı işlemci ister onu bile 200fps üstü rahat oynatıyordu intelden şuan ne durumda pek anlamam ama 12.nesili bile böyleyse 14100f al 14.nesili kat kat iyidir

valla sizin gibiler olmasa bu ikinci elleri sıfır diye iteleyen herifler nasıl para kazanacak bilmiyorum valla veya stoğu olmayın şişik fiyatları iteleyenler nasıl kazanacak ama müstahak kanka biliyon mu ya adam işlemciye ne yapabilirde nasıl kullanmış diyorsun :D kasanın içinde soğutucunun altında duran şey ne yapacak adam arada bi söküp yalayacak mı? işlemci ile banyomu yapacak işlemciyle nasıl kullandın nerden bileyim ne demek ne saçma dertleriniz var anlamıyorum arkadaş ne yaparsan yap ben önerimi tavsiyemi yaptım ikinci eli 2500 3k olan işlemciye 4200 verecek kadar şeysen veya ikinci eli 800e gelecek ramlere 1600 1700 tl verecek kadar komik biriysen ben daha bir şey demem bak keyfine hadi iyi geceler

Ryzen asla istemiyorum attan inip eşeğe binmek olur o benim için.
kardeş gerçekten çok az teknik bilgin var biraz araştır en basitinden fps test videolarına bak Allah aşkına ryzen istemiyorum nedir 2 tane işlemci markası var zaten amd de işlemci işinin son yıllarda en iyisi

kanka niye vaktimizi yiyorsun ya komik falan da değil boşa rollenme belli oluyor şu dediğin şeyden sonra.

Ryzen asla istemiyorum attan inip eşeğe binmek olur o benim için.
ata binmemişsin ki eşeğe bineceksin donanım bilgisi de sıfır i5 e 5600 diyor gelmiş amd rzyen 5 5600 ü beğenmiyor fglşkhjklşhfghfghjlşgkhjgh hadi canım sana iyi kazık yemeler az daha daha sana maruz kalırsam uyarı yerim gerek yok kal sağlıcakla

kardeş gerçekten çok az teknik bilgin var biraz araştır en basitinden fps test videolarına bak Allah aşkına ryzen istemiyorum nedir 2 tane işlemci markası var zaten amd de işlemci işinin son yıllarda en iyisi
kanka niye vaktimizi yiyorsun ya komik falan da değil boşa rollenme belli oluyor şu dediğin şeyden sonra.
eleman troll dostlar salın gitsin bunun mantığına göre i5 3. nesil ryzen 5 5600 den güçlüdür neden çünkü intel xd bizimle bir şey geçiyor zaman kaybı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,254
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri