Yeni nesil i3 mü eski nesil i7 mi?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,307
İ3 14100F mi daha iyi yoksa i7 7700K mı? Biri hem i7 hem K serisi ama 7. Nesil ama yine de yeni nesil F serisi i3 den güçlü olmaz mı?

Mimari farki denilen bir durum var i3 hem destekledigi son teknoloji acisindan zaten tek basina degil yan urunlerle bile kat kat fark atacak DDR5 olsun daha hizli ssd destegi olsun vesaire vesaire.

Lan daha sana geçen i3-12100F'in i9-9900K'dan daha iyi olduğunu söyledim. Koskoca HP'yim lan ben, neyimizden gocunuyon.
Tabii ki 14100F daha iyi ya, delirtmeyin adamı. Kronik sorun morun da yok i3'lerde. Oyunlara 4 çekirden yetiyor.

kim diyor hocam
Bilgisayar donuyor demiştim bilgisayarcıya o da i3 zaten kronik sorunlu donar sana i5 verelim i7 verelim düzelir demişti ama şuan da eski i7 vereceğime yeni i3 vereyim daha hızlı bu diyor kazıklamaya mı çalışıyor anlamadım önceden i3 ler kronik sorunlu demişti şimdi i3 al diyor.

Bilgisayar donuyor demiştim bilgisayarcıya o da i3 zaten kronik sorunlu donar sana i5 verelim i7 verelim düzelir demişti ama şuan da eski i7 vereceğime yeni i3 vereyim daha hızlı bu diyor kazıklamaya mı çalışıyor anlamadım önceden i3 ler kronik sorunlu demişti şimdi i3 al diyor.
yav yok adam 1. nesil i3 kullaniyordu ismi de kotuya i5 ve i7 daha buyuk isim o yuzden oyle demis bir seyden anladigi yok hocam kanmayin boyle oyunlara, ulkeyi kime emanet edicez biz biraz akilli olun hocam.

yav yok adam 1. nesil i3 kullaniyordu ismi de kotuya i5 ve i7 daha buyuk isim o yuzden oyle demis bir seyden anladigi yok hocam kanmayin boyle oyunlara, ulkeyi kime emanet edicez biz biraz akilli olun hocam.
Yani adamı dinleyip i3 alayım dimi? Bir de RX 6800xt ile donma falan yapmaz dimi artık çok donuyor çünkü şuan?

Hocam simdi nesil dedik onu dedik bunu dedik ama o ekran kartida gucludur oynadiginiz oyunlara gore darbogaz yapar 4 cekirdek te sonra gelip benim adresi bulup beni dovmeyin.

Hocam simdi nesil dedik onu dedik bunu dedik ama o ekran kartida gucludur oynadiginiz oyunlara gore darbogaz yapar 4 cekirdek te sonra gelip benim adresi bulup beni dovmeyin.
Donma yapacaksa boşa para harcamayım i7 alayım o donma yapmayacaksa ama anlamadım tam.

Geri