pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,307
İ3 14100F mi daha iyi yoksa i7 7700K mı? Biri hem i7 hem K serisi ama 7. Nesil ama yine de yeni nesil F serisi i3 den güçlü olmaz mı?
İ3 daha güçlü olacaktırİ3 14100F mi daha iyi yoksa i7 7700K mı? Biri hem i7 hem K serisi ama 7. Nesil ama yine de yeni nesil F serisi i3 den güçlü olmaz mı?
Tabii ki 14100F hocam eski nesil yazinca baslikta 12 veya 13. nesil sanmistim ama siz topraktan cikarmissiniz 7.nesli.
Peki kronik donma sorunu var mı onda da? İ3 lerde kronik donma sorunu var demişti bana ama şimdi de i3 al bu serisi güçlü diyor donmaz diyor güveneyim mi?İ3 daha güçlü olacaktır
Bilgisayar donuyor demiştim bilgisayarcıya o da i3 zaten kronik sorunlu donar sana i5 verelim i7 verelim düzelir demişti ama şuan da eski i7 vereceğime yeni i3 vereyim daha hızlı bu diyor kazıklamaya mı çalışıyor anlamadım önceden i3 ler kronik sorunlu demişti şimdi i3 al diyor.kim diyor hocam
yav yok adam 1. nesil i3 kullaniyordu ismi de kotuya i5 ve i7 daha buyuk isim o yuzden oyle demis bir seyden anladigi yok hocam kanmayin boyle oyunlara, ulkeyi kime emanet edicez biz biraz akilli olun hocam.Bilgisayar donuyor demiştim bilgisayarcıya o da i3 zaten kronik sorunlu donar sana i5 verelim i7 verelim düzelir demişti ama şuan da eski i7 vereceğime yeni i3 vereyim daha hızlı bu diyor kazıklamaya mı çalışıyor anlamadım önceden i3 ler kronik sorunlu demişti şimdi i3 al diyor.
Yani adamı dinleyip i3 alayım dimi? Bir de RX 6800xt ile donma falan yapmaz dimi artık çok donuyor çünkü şuan?yav yok adam 1. nesil i3 kullaniyordu ismi de kotuya i5 ve i7 daha buyuk isim o yuzden oyle demis bir seyden anladigi yok hocam kanmayin boyle oyunlara, ulkeyi kime emanet edicez biz biraz akilli olun hocam.
Donma yapacaksa boşa para harcamayım i7 alayım o donma yapmayacaksa ama anlamadım tam.Hocam simdi nesil dedik onu dedik bunu dedik ama o ekran kartida gucludur oynadiginiz oyunlara gore darbogaz yapar 4 cekirdek te sonra gelip benim adresi bulup beni dovmeyin.