Neler Yeni

I3-10100 işlemci 90 derece

Macunu 4 ay önce değiştirdim kendi fanıyla kullanıyorum kasa mesh değil ama yan kapak açık. Soğutucu tam oturmasına rağmen occt programında en ağır testi yapınca 4 dakkada buraya çıktı kendim kapattım. Ne önerirsiniz? Ortalama 1000 tl bütçem var. Kule tipimi alsam

1744468511462.png

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,235
İsim
efe araci
Macunu 4 ay önce değiştirdim kendi fanıyla kullanıyorum kasa mesh değil ama yan kapak açık. Soğutucu tam oturmasına rağmen occt programında en ağır testi yapınca 4 dakkada buraya çıktı kendim kapattım. Ne önerirsiniz? Ortalama 1000 tl bütçem var. Kule tipimi alsam

Alıntıyı görüntüle
en ağır testlerde 90 derece normal işlemci odaklı oyunlarda test yap c2,valo,bf,cod gibi 65-70 geçmiyorsa problem yaratmaz.

Bünyamina

80+ Platinum
Kasana göre ekran kartın da ısınıyordur diye düşünüyorum. İşlemciyi kule tipi soğutucu ile çözersin. Ekran kartın kaç dereceye çıkıyor peki ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
en ağır testlerde 90 derece normal işlemci odaklı oyunlarda test yap c2,valo,bf,cod gibi 65-70 geçmiyorsa problem yaratmaz.
Maalesef onlardada cok rshat geciyor.
Kasana göre ekran kartın da ısınıyordur diye düşünüyorum. İşlemciyi kule tipi soğutucu ile çözersin. Ekran kartın kaç dereceye çıkıyor peki ?
Ekran kartimida en agir sekilde test edince %55 fan ile 68 derece çıktı

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,235
İsim
efe araci
Maalesef onlardada cok rshat geciyor.

Ekran kartimida en agir sekilde test edince %55 fan ile 68 derece çıktı
arkadaşın attığı fırsat ve soğutucu gayet iyi kasanın önünü sökme ihtimaliniz varsa sökün oradan da hava alsın.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşın attığı fırsat ve soğutucu gayet iyi kasanın önünü sökme ihtimaliniz varsa sökün oradan da hava alsın.
Bunu aliyorum hocam teşekkür ederim hepinize bide ön camı cikariyorum ama çok çirkin ve fana carpabilecegimden biraz tehlikeli duruyor . On tarafa ne yapabilirim

Bana normal geldi. 92 gördüm 1 dakika olmadan

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,235
İsim
efe araci
Bunu aliyorum hocam teşekkür ederim hepinize bide ön camı cikariyorum ama çok çirkin ve fana carpabilecegimden biraz tehlikeli duruyor . On tarafa ne yapabilirim
hocam bilemedim ki :D kendiniz bir şekil ızgara yapmaya çalışsanız önünü kapamak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,203
Üyeler
172,344
Son üye
Brkkecan21
Top Bottom