Neler Yeni

İ5 10300H Battlefield V için yeterli mi?

recepcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Recep Can Yavuz
Merhabalar, normalde bu konular hakkında bilgiliyimdir fakat çok zor durumda kaldım. Oyun oynamak için zar zor biriktirdiği para ile aldığım Laptop'um hiç bir oyunda istediğim performansı veremiyor zaten amacım sadece Warzone ve BF V oynamak. Warzone ayarlar fark etmeksizin ortalaa 40-50 FPS iken BF V'de aynı şekilde. Normalde İ7 10750H ile arasında kaldım fakat çok araştırdım gerekli forumlarda ve cidden oyun için 10300H'ın yeterli geleceğini gördüm. Render ile işim olsaydı İ7 alacaktım.
videoda görüldüğü gibi Hıgh ayarlarda bırakın 60 FPS'Yi 50 FPS bile zor alıyorum. Ekran kartı kendini zar zor %60'larda kullanıyor. RAM tek kanal biliyorum bu da bir sıkıntı fakat bence burada başka bir şeyler var çünkü millet GTX 1650 ve tek kanal 8 GB RAM Laptop ile bu değerleri alıyor.

RTX 2060///İ5 10300H//16 GB TEK KANAL RAM

Şimdiden teşekkürler herkese.

Techno08

80+ Gold
Ramin tek kanal olması sıkıntı biraz. Sanırım hp omen alacaksın. Bütçen varsa 32 gb rame yükseltmeni tavsiye ederim.

recepcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Recep Can Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Barış Yalçın @i9 11920Xs Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Technopat forumda bir arkadaş işlemcinin ''ciddi anlamda yetersiz'' kaldığını söylüyordu fakat Reddit gibi forumlarda ise yeterli olduğunu söylüyorlardı. Her neyse cidden tek sıkıntı tek kanal RAM mi? Yani Allah bunların belalarını versin bu kadar mı fark ediyor? Başka bir çarem yok mu ayrıca ayarları Ultra'Ya çekmem bir fayda sağlar mı?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
@Barış Yalçın @i9 11920Xs Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Technopat forumda bir arkadaş işlemcinin ''ciddi anlamda yetersiz'' kaldığını söylüyordu fakat Reddit gibi forumlarda ise yeterli olduğunu söylüyorlardı. Her neyse cidden tek sıkıntı tek kanal RAM mi? Yani Allah bunların belalarını versin bu kadar mı fark ediyor? Başka bir çarem yok mu ayrıca ayarları Ultra'Ya çekmem bir fayda sağlar mı?
16GB yeterli tek modül 8GB olsaydı sıkıntı olurdu.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,340
İsim
Hakan
Evet ram yüzünden . Mutlaka çift kanal olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom