Neler Yeni

i5 10400f (2666 mhz) VS ryzen 5 3600 (3200 mhz)

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor bende şuan 4 adet sistem mevcut 2 si amd 2 si intel sistem intel sistemin birisi de hackintosh olarak macos çalışıyor ve adobe premier photoshop illustratör gibi yazılımlar için kullanılıyor mevcutta olan ürünü savunmak diye bir şey yok iki tarafında ürünleri mevcut bende bak arkadaşım seni adam yerine koyup çoluk çocukla muhattap olan bende kabahat aslında da genede son bir kelam yazayım işlemcinin single core boost frekansı 4300 mhz olması tüm çekirdekler yük altındayken o frekansda çalıştıgı anlamına gelmiyor bilmiyorsun boş konuşma bari render esnasında yada multide ne iş yapıyorsan o an all core frekansına bakacaksın birebir şöyle olsa böyle olsa diye bir olay yok ortada nerenle okuyorsun yazdıgım yazıları tüm çekirdekler yüzde 100 yük altında iken devamlı en kötü silikonlu 3600 dahi stok sogutucu ile 4100 mhz şeklinde çalışabiliyor manuel ayarlıyorsun çalışıyor diyorum andaval değil isen anlaman lazım diyorum , hayatında kaç kere edit yaptın kaç kere render aldında atıp tutuyorsun orasıda meçhulde tüm dünya bilmiyor ***** o yüzden ryzen edit sistemlerine geçiş yaptılar daha fazla teknik detaya girmenin sana bir getirisi olmayacak at gözlüğü ile yaşayan bilmeden bildiğini sanan klavye başında boş konuşan vasıfsız insanlar yüzünden kalifiye kişiler forumlardan uzaklaştılar ben 2010 yılından bu yana teknoloji forumlarında takılırım senin gibi boşları çok var anlamıyor dinlemiyor ögrenmiyor da dünyası google a 10400f vs 3600 yazmaktan ibaret olan adama neyi anlatmaya çabalıyoruz orasıda soru işareti bana gelmiş intel 10. Nesilde çekirdek ve izlek arttırdı diyor ne alakaya maydanoz arkadaşım yahu bilmediginiz deneyimlemediginiz her konuda bu kadar asıp kesmeyin bu marka sana plaket yada ödül vermeyecek her ürünün kendince iyi oldugu kötü oldugu muadilini geçen yada altında kalan yanları olabilir seni bir güzel bloklayayım da yoluna bak sen
ah canım.
Çok zoruma gitti tüh.
Habire iddaa edeceğine madem bu işlerde çok hakimsin somut delil göster.
Multi core puanlarını göster.
Ona göre haklısın diyelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,817
Üyeler
159,838
Son üye
Eternal Pax
Top Bottom