AjeosSi 80+ Bronze Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 971 En İyi Cevap 1 13 Mart 2021 #14 Kamina yazmış: Vay anasını çok cahil kalmışım. Devamı için tıklayın... Benim anakartımda onboard özelliği var ekran kartsız kullanıyorum eski pcde
Kamina yazmış: Vay anasını çok cahil kalmışım. Devamı için tıklayın... Benim anakartımda onboard özelliği var ekran kartsız kullanıyorum eski pcde
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,836 En İyi Cevap 1 13 Mart 2021 #15 AjeosSi yazmış: Benim anakartımda onboard özelliği var ekran kartsız kullanıyorum eski pcde Devamı için tıklayın... Benimde eski (2005de aldığım) kasada vardı bu özellik. Hatta donanımları yeni yeni öğrenmeye başladığımda kasanın içinde 2 saat ekran kartını aramıştım ama yoktu tabi anakartın içindeymiş
AjeosSi yazmış: Benim anakartımda onboard özelliği var ekran kartsız kullanıyorum eski pcde Devamı için tıklayın... Benimde eski (2005de aldığım) kasada vardı bu özellik. Hatta donanımları yeni yeni öğrenmeye başladığımda kasanın içinde 2 saat ekran kartını aramıştım ama yoktu tabi anakartın içindeymiş