İ5 10400f ekran kartsız sistem

Reaksiyon skoru
18
Geçenlerde İntel i5 10400f işlemci aldım az önce harici ekran kartsız sistenden görüntü alamayacağımı öğrendim doğru mudur?
Çözümü var mı? Aşırı üzgünün şuan bütceyi ekran kartsız şekilde ayırdığım için alabilecek durumum da yok bi çare hadi bakalım.

arici ekran kartsız sistenden görüntü alamayacağımı öğrendim doğru mudur?
Doğru.
Çözümü var mı?
Çöp de olsa geçici bir ekran kartı almak, başka çözümü yok.

Ya da iade edip bunu alabilirsin:

Geçenlerde İntel i5 10400f işlemci aldım az önce harici ekran kartsız sistenden görüntü alamayacağımı öğrendim doğru mudur?
Çözümü var mı? Aşırı üzgünün şuan bütceyi ekran kartsız şekilde ayırdığım için alabilecek durumum da yok bi çare hadi bakalım.
Eğer Anakartın El Verişliyse Anakarttan görüntü alabilirsin Ama Ekran Kartsız Oyun Oynaman Çok Zor.

İntelin F ibareli işlemcilerinde dahili grafik kartı olmadığı için tek başına çalışmaz.

hocam keşke almadan sorsaydınız
görüntü alamazsınız
ya ekran kartı alacaksınız
ya da dahili gpusu olan bi işlemci alacaksınız

anakartın ne senin modeli

Neden ki çok mantıksız. Şu an yeni öğreniyorum bunu. Ne zararı vardı da kaldırdılar valla çok garip.
O onboard görevini artık günümüzde APU işlemciler yerine getiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,521
Üyeler
192,738
Son üye
HLLGLN
Geri