Alıntıyı görüntüle
Atombilişim de bu sistem var alınır mı sinerji incehesap itopya gamegaraj vb sitelerde baktım en iyisi bu 9.5 k gibi bütçem var max 2. El almak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Kahramanmaraş da oturuyorum ve çevremde yok maalesefİ3 12100f Rtx 3050 SIFIR HAZIR SİSTEM - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1071647637
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comBu sistemleri alsan daha iyi olurİ3 12100F - MSİ RTX 3050 - 500 GB M2 SSD - 16 GB RAM - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1069544283
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Tavsiyeniz var mıdır sinerji de vardı r3 4100 rx6400 16 ram 8.6 k yaParça kalitesi berbat, alınmaz. Dragos'u gördüğün an uzaklaşman gerekiyor zaten de neyse.
Sahibinden,Dolap,Letgo gibi sitelerde arayın çok fazla ilan var random seçtiklerimden 2 tanesini attım sadeceKahramanmaraş da oturuyorum ve çevremde yok maalesef
Kahramanmaraş da yok maalesef 0 bilgisayar parasına 2 el satıyorlar üstüne ne garanti ne fatura hatta 0 dan da pahalı satıyorlar farklı yerlerden de almak istemiyorum açıkçası güvenmedigim içinO bütçede 2. Ele yönelmen daha iyi olur ...