16 Gb Ram
Ben diyorum ki
Bak kardeşim sana düz soru soracağım. Ekran kartı yüksek olup ekran kalitesi mi düşük olsun yoksa ekran kalitesi yüksek olup ekran kartı mı yüksek olsun? Bana kalırsa Ekran kartı yüksek olsun. Bu fiyata bu özellikte cihaz oyk.16 Gb Ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben diyorum ki
Alıntıyı görüntüle
Onu alacağıma bunu alayım nasıl daha mı iyi olur ?
Yoksa attığını mı alalım
Uzun ömürlü olsun. Ekran çöp olduktan sonra ekran kartının ne önemi var gibi gibi bi soru gelmiyor değil yada haklısın hakkımızı Ekran kartı kalitesinden yana kullanalım ama 16 Gb Ram işte? şimdi 2024 deyiz 4-5 yıl sonra 16Gb ram yetmeyebilirBak kardeşim sana düz soru soracağım. Ekran kartı yüksek olup ekran kalitesi mi düşük olsun yoksa ekran kalitesi yüksek olup ekran kartı mı yüksek olsun? Bana kalırsa Ekran kartı yüksek olsun. Bu fiyata bu özellikte cihaz oyk.
Yukseltileiblir neticede. ekran kartı yükseltilemez.Uzun ömürlü olsun. Ekran çöp olduktan sonra ekran kartının ne önemi var gibi gibi bi soru gelmiyor değil yada haklısın hakkımızı Ekran kartı kalitesinden yana kullanalım ama 16 Gb Ram işte? şimdi 2024 deyiz 4-5 yıl sonra 16Gb ram yetmeyebilir
@Farex16 Gb Ram
Ben diyorum ki
Alıntıyı görüntüle
Onu alacağıma bunu alayım nasıl daha mı iyi olur ?
Yoksa attığını mı alalım
Yükseltmekle uğraşamam 4070 İşimi göremez mi?Yukseltileiblir neticede. ekran kartı yükseltilemez.
Tekra market kim güvenli mi ?Yukseltileiblir neticede. ekran kartı yükseltilemez.
hepsiburada da sıkıntı olmaz videolu bir açılış yapın iadesiz sıkıntısız olur. 4070 işini görür ama 4080 ondan %20-30 daha çok perfromans veriyor bir tık daha bütçeni çıkartsan dahi iyisini önerebilir.@Farex
Yükseltmekle uğraşamam 4070 İşimi göremez mi?
Tekra market kim güvenli mi ?
Daha ne kadar çıkaracağız ki usta 90.000₺ falan mı olması lazımhepsiburada da sıkıntı olmaz videolu bir açılış yapın iadesiz sıkıntısız olur. 4070 işini görür ama 4080 ondan %20-30 daha çok perfromans veriyor bir tık daha bütçeni çıkartsan dahi iyisini önerebilir.
sen Öner bakayım ben ya çıkarırım herhalde bütçeyi sıkıntı yok 90 ı geçmemek şarthepsiburada da sıkıntı olmaz videolu bir açılış yapın iadesiz sıkıntısız olur. 4070 işini görür ama 4080 ondan %20-30 daha çok perfromans veriyor bir tık daha bütçeni çıkartsan dahi iyisini önerebilir.
Yardımcı olun bana lütfen pazar gününe kadar sürem varhepsiburada da sıkıntı olmaz videolu bir açılış yapın iadesiz sıkıntısız olur. 4070 işini görür ama 4080 ondan %20-30 daha çok perfromans veriyor bir tık daha bütçeni çıkartsan dahi iyisini önerebilir.
Yardımcı olacak mısınhepsiburada da sıkıntı olmaz videolu bir açılış yapın iadesiz sıkıntısız olur. 4070 işini görür ama 4080 ondan %20-30 daha çok perfromans veriyor bir tık daha bütçeni çıkartsan dahi iyisini önerebilir.
Maalesef 90 bin tlltere falan kalmamış 2k ekrnalılar. Tercihine bağlı ekran 2k 240hz olsun 32 gb ram olsun ama ekran kartı düşük olsun dersen bunu al ki sen bnece de bunu tercih et. https://www.n11.com/urun/asus-rog-s...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genelDaha ne kadar çıkaracağız ki usta 90.000₺ falan mı olması lazım
sen Öner bakayım ben ya çıkarırım herhalde bütçeyi sıkıntı yok 90 ı geçmemek şart
Yardımcı olun bana lütfen pazar gününe kadar sürem var
Maalesef 90 bin tlltere falan kalmamış 2k ekrnalılar. Tercihine bağlı ekran 2k 240hz olsun 32 gb ram olsun ama ekran kartı düşük olsun dersen bunu al ki sen bnece de bunu tercih et. https://www.n11.com/urun/asus-rog-s...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Öyle değilMaalesef 90 bin tlltere falan kalmamış 2k ekrnalılar. Tercihine bağlı ekran 2k 240hz olsun 32 gb ram olsun ama ekran kartı düşük olsun dersen bunu al ki sen bnece de bunu tercih et. https://www.n11.com/urun/asus-rog-s...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Ekran QHD ve 240 hz ise alabilirsin.Alıntıyı görüntüle
Bu varken o alınır mı sizce hocam
Öyle değil
1 Tb Ssd
32 gb ram şart zaten ekran o kadar da önemli değil muhtemelen bu size attığımı alacağım.
Amacın oyun oynamaksa ve dizüstü zorunluluğun yoksa masaüstü tavsiye ederimDostlar selam 75K bütçem var max
Alıntıyı görüntüle
Bu laptopu pazar günü almaya hazırlanıyorum sizce alınır mı ? Gta 6 açar mı Bu paraya daha iyisi var mı