- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ozaman es geçelim.Victuslarda kronikleri vardır kaliteli cihaz değiller ıısnma sorunu yapıyorlar 4 ay sonrasında direk ekranı falan sallanıyor bir sürü şey.
Ozaman es geçelim.Victuslarda kronikleri vardır kaliteli cihaz değiller ıısnma sorunu yapıyorlar 4 ay sonrasında direk ekranı falan sallanıyor bir sürü şey.
DLSS 4.0 gibi özellikler gelecek RTX 5000 serisi ile bence değer.Pazardan pazara oyun oynayacağım oynayacaklarım Valorant Cs 2 ETS 2 Gta 5 Gta 6 yani beklemeye değer mi
Sıkıldık ama alt tarafı oyun oynamak için pc alacağız 5-6 aydır bekliyoruz neyseDLSS 4.0 gibi özellikler gelecek RTX 5000 serisi ile bence değer.
kanka gta6 için de nereden baksan 2026nın ikinci yarısına kadar bekleyeceksin. o da oyunun hiç ertelenmediği senaryo için geçerlki. her türlü bir şeyler için uzun süre bekleyeceksin o yüzden 5000leri beklemek bence daha mantıklıSıkıldık ama alt tarafı oyun oynamak için pc alacağız 5-6 aydır bekliyoruz neyse
Çok umduğunuz gibi bir şey olmayacak rtx5000 serisi çipler 4000 serisine göre çok fazla ısındığı ortaya çıkmış ve bu sebeple laptop gibi cihazlarda uçurum bir fark olmayacak ayrıca AI desteğini 4000 serisi cihazlara da getirilmesi düşünülüyormuş ki rtx5000 serisi cihazlar hem çok ısınıcak hemde pahalı olucak bu kadar bence büyütmene gerek yok. Nereden biliyorsun dersen arkadaşım Nvidia da çalışıyor yazılımcı.DLSS 4.0 gibi özellikler gelecek RTX 5000 serisi ile bence değer.
Ksrdeşim beklemek seni çok karlı yapmayacak benden demesi.Sıkıldık ama alt tarafı oyun oynamak için pc alacağız 5-6 aydır bekliyoruz neyse
Çıkmayan ekran kartının ısındığı nereden biliniyor?Çok umduğunuz gibi bir şey olmayacak rtx5000 serisi çipler 4000 serisine göre çok fazla ısındığı ortaya çıkmış ve bu sebeple laptop gibi cihazlarda uçurum bir fark olmayacak ayrıca AI desteğini 4000 serisi cihazlara da getirilmesi düşünülüyormuş ki rtx5000 serisi cihazlar hem çok ısınıcak hemde pahalı olucak bu kadar bence büyütmene gerek yok. Nereden biliyorsun dersen arkadaşım Nvidia da çalışıyor yazılımcı.
çıkmadığını kim söyledi ? Bunlar laborutuar da hani işlemleri bitti seri üretim testinde ya hani? Ayrıca driver yazılımları falan hepsi hazırmış nereden bilebilir sence?Çıkmayan ekran kartının ısındığı nereden biliniyor?
Olsun ya 50-60 fps bile oynasak yeter ben fatura kesmem lazım artık ondan dolayı bekliyorumkanka gta6 için de nereden baksan 2026nın ikinci yarısına kadar bekleyeceksin. o da oyunun hiç ertelenmediği senaryo için geçerlki. her türlü bir şeyler için uzun süre bekleyeceksin o yüzden 5000leri beklemek bence daha mantıklı
Yinede gereksiz pahalı şuan laptoplar.çıkmadığını kim söyledi ? Bunlar laborutuar da hani işlemleri bitti seri üretim testinde ya hani? Ayrıca driver yazılımları falan hepsi hazırmış nereden bilebilir sence?
Merak etme RTX5000 serisi çıkınca laptoplar düşmeyecek aşırı . Evet bir tık pahalı ama indirimler hala devam ediyor indirimdeki cihazlar mevcut.Yinede gereksiz pahalı şuan laptoplar.
Ya öyle farz değil zaten oyuncu falan pek değilim öyle fatura kesmek için alcam hem oyun oynamak isterseniz açıp oynayayım diye şimdi söyleyin bana 75.000₺ EN İYİ GAMİNG LAPTOP NE ALINIR?kanka gta6 için de nereden baksan 2026nın ikinci yarısına kadar bekleyeceksin. o da oyunun hiç ertelenmediği senaryo için geçerlki. her türlü bir şeyler için uzun süre bekleyeceksin o yüzden 5000leri beklemek bence daha mantıklı
Bir tıkmı? 8845HS 4050 LOQ 40K olmuş Kasım indiriminden önce 33K fiyatındaydı.Merak etme RTX5000 serisi çıkınca laptoplar düşmeyecek aşırı . Evet bir tık pahalı ama indirimler hala devam ediyor indirimdeki cihazlar mevcut.
Sen dediğimi al geç kardeşim boşver. https://www.idefix.com/hp-omen-17-d...p-p-4645423?vendorId=5205&ref=akakce&v=1.99.9Olsun ya 50-60 fps bile oynasak yeter ben fatura kesmem lazım artık ondan dolayı bekliyorum