Oyunda kaç derece oluyoMerhabalar
i510400f işlemcim cok ısınıyor Suanda T6 ultra kullanıyorum ve soğutucudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ayrıca almışken biraz kalite birazda uzun ömür için almak istiyorum.
Nzxt 120mm 2021 Kraken Rl-kr120-b1 Rgb Sıvı Soğutmalı Işlemci Fanı RL-KR120-B1 bu linkteki ürün güzelmidir?
Dostum aynı işlemciyi kullanıyorum. İşlemcim 70 75 derecenin üstünü bile görmüyor bu sıcaklarda. Çift fanlı kule tipi soğutucu var ve sıvı soğutmaya gerek yok.Merhabalar
i510400f işlemcim cok ısınıyor Suanda T6 ultra kullanıyorum ve soğutucudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ayrıca almışken biraz kalite birazda uzun ömür için almak istiyorum.
Nzxt 120mm 2021 Kraken Rl-kr120-b1 Rgb Sıvı Soğutmalı Işlemci Fanı RL-KR120-B1 bu linkteki ürün güzelmidir?
Boşta 100derece görüyor.Oyunda kaç derece oluyo
Mx4 var üzerinde orijinal olarak ama suan güç tasarufuna almama rağmen chromede bile 49 derecelerde geziyor.İçinden çıkan termal macunu kullandıysanız macundandır o.
120mm sıvı soğutma performansı daha kötü.
Fanları dönüyor mu?Boşta 100derece görüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mx4 var üzerinde orijinal olarak ama suan güç tasarufuna almama rağmen chromede bile 49 derecelerde geziyor.
Termal macunu az veya çok sürmüş olabilir misiniz Ryzen 5 5600 gibi bı işlemci bile boşta 45 derece goruyo stok soğutmayla bir yerde hata varBoşta 100derece görüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mx4 var üzerinde orijinal olarak ama suan güç tasarufuna almama rağmen chromede bile 49 derecelerde geziyor.
Sorunu çözmüş gibiyim ama kapak açıkken boşta 40 derecelerde geziyor suan. Bakırkısmı tam temas etmiyormuş sanırım.Termal macunu az veya çok sürmüş olabilir misiniz Ryzen 5 5600 gibi bı işlemci bile boşta 45 derece goruyo stok soğutmayla bir yerde hata var